2022. augusztus 16., kedd
Ábrahám névnapja

Új okostelefont, tabletet és Wifi 6 routert is bemutatott a Huawei Magyarországon

2022-03-25 10:16 | Nézettség: 215
Új okoseszközöket mutatott be március 24-én a Huawei - a 108 megapixeles kamerával felvértezett nova 9 SE okostelefont, az okosbillentyűzetet kínáló legújabb MatePad tabletet, és az okosotthon kialakításában élenjáró WiFi Mesh 3 routert, amelyhez akár 250 eszköz is csatlakoztatható.

Március közepétől már hazánkban is elérhető a gyártó első, kifejezetten futóknak kifejlesztett okosórája, a WATCH GT Runner.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=STmPoyRr0sw

HUAWEI nova 9 SE: A fiatal generáció könnyed, pénztárcabarát okostelefonja
A fiatal generációt célzó, innovatív funkciókkal és korszerű dizájnnal megalkotott HUAWEI nova 9 SE készülék nagy teljesítményű kamerarendszerének és integrált videózási funkcióinak köszönhetően új lehetőségeket teremt a felhasználók számára, amelyek segítségével rögzíthetik életük pillanatait.

A HUAWEI nova 9 SE-t a magyar piacon jelenleg kapható legtöbb okostelefonnál nagyobb, 108 MP-es felbontású kamerával szerelték fel. A gyengébb fényviszonyok közötti fotózás érdekében a készüléket Szuper Éjszakai Felvétel funkcióval is kiegészítették, valamint, fejlett többkockás zajcsökkentési technológiával rendelkezik, amely növelve a fényerőt, sötét környezetben is képes fényképezni.

A vloggerek számára praktikus funkcióként szolgál a nova 9 SE által kínált szimultán első és hátsó kamera felvételi lehetőség, amely segíti a nézet zökkenőmentes átváltását a hátsó kameráról az elülső kamerára, a végén pedig egyetlen fájlként lesz menthető a felvétel. Ezenfelül a Kettős nézet funkciónak köszönhetően egyszerre mindkét perspektívából használható a készülék videózás során, ami egyszerre engedi láttatni, mi történik a felhasználó szeme előtt, és hogyan reagál rá.

Mindemellett a nova 9 SE a 66 W-os SuperCharge gyorstöltésnek köszönhetően mindössze 15 perc alatt 60%-ra, míg 36 perc alatt 100%-ra tölthető fel .

A HUAWEI nova 9 SE okostelefon három színben kapható: kristálykék, gyöngyfehér és éjfekete. A készülék ajánlott fogyasztói ára: 129.990 Ft.
Elérhetőség: https://consumer.huawei.com/hu/phones/nova9-se/

HUAWEI MatePad: intelligens tanulás és kikapcsolódás
A Huawei saját operációs rendszerével, a HarmonyOS-szel felszerelt HUAWEI MatePad elegáns, letisztult vonalat képviseli. A készülék mellé HUAWEI Smart billentyűzet is tartozik, amely automatikusan párosítható a HUAWEI MatePaddel, így a táblagépet hordozható laptoppá alakítja. A billentyűzet összehajtva vékony és masszív elülső és hátsó tokká alakul, amely megvédi a készüléket a karcolásoktól és sérülésektől.

A magával ragadó audiovizuális élményhez járul hozzá a 2K felbontású HD kijelző, amely támogatja a többérintéses funkciót. A tablethez külön megvásárolható, második generációs HUAWEI M-Pencil érintőceruza precíz nyomásérzékenységgel bír, így képes a kézírást azonnal szöveggé konvertálni. 

A tabletet úgy tervezték, hogy könnyedén együtt tudjon működni más okoseszközökkel. A „Több ablak egyetlen alkalmazáshoz” funkciónak köszönhetően egyszerre négy alkalmazást követhető nyomon egy kijelzőn, amely nagyban hozzájárul a zökkenőmentes többfeladatos munkavégzéshez.

A HUAWEI MatePad 10,4”-os tablet a Huawei HiSilicon Kirin 710A nyolcmagos processzorral van felszerelve. A táblagép két változatban érhető el: LTE és kizárólagos Wi-Fi-s verzió. A készülék nano-SIM kártyanyílással (LTE verzió) rendelkezik, támogatja a Wi-Fi 5 nagysebességű hálózati kapcsolatot, valamint olyan helymeghatározási és navigációs lehetőségeket biztosít, mint a GPS és a BeiDou.

Mindemellett a MatePad 7250 mAh akkumulátor-kapacitása rendkívül hosszú használati idő biztosít, így változatos felhasználás mellett is sokoldalú, kitartó társ lehet a mindennapokban, legyen szó irodai vagy otthoni használatról. 

A HUAWEI MatePad várhatóan április második felében lesz kapható, ajánlott fogyasztói ára: 129.999 Ft.

HUAWEI Mesh WiFi 3: a nagyobb háztartások és kisebb irodák megbízható hálózati megoldása
A HUAWEI WiFi Mesh 3 router nagy teljesítményű, egész otthonra kiterjedő, 2, illetve 3 egységből álló rendszer, amely tökéletes választás azoknak, akik hálózati megoldások széles skáláját szeretnék magukénak tudni. Az új intelligens mesh router támogatja a HarmonyOS Mesh+ rendszert, biztosítva a legjobb Wi-Fi 6 Plus mesh teljesítményt, ezáltal akár 3000 Mbps sebesség is elérhető az eszköz segítségével. A nagy sebesség stabil hálózati hátteret biztosít minden online tevékenységhez, legyen szó 4K filmek és nagy fájlok letöltéséről, számítógépes játékról, online oktatásról vagy irodai alkalmazások használatáról. 

A WiFi Mesh 3 támogatja az AX3000 kétsávos hálózatot, amely az 5 GHz-es sávból 2402 Mbps-ig, a 2,4 GHz-es csatornából pedig 574 Mbps-ig terjed. A kétsávos router együttes teljesítménye elegendő lehet az egyre növekvő háztartási felhasználási igények kielégítésére.

A HUAWEI WiFi Mesh 3 könnyen beállítható, nem igényel műszaki szakértelmet. A felhasználóknak csak csatlakoztatniuk kell a routereket az áramellátáshoz, és követniük kell a HUAWEI AI Life App utasításait otthoni hálózataik beállításához. NFC-képes Android okostelefon esetén a One-Touch funkciónak köszönhetően akár egyetlen érintéssel is lehetséges csatlakozni az otthoni hálózathoz, így nincs szükség Wi-Fi név vagy jelszó megadására. 

A HUAWEI WiFi Mesh 3 egyetlen egysége 200 négyzetméter Wi-Fi-lefedettséget biztosít. A felhasználók összekapcsolhatják a három intelligens routert egy közös mesh hálózat kialakítása érdekében, amely 600 négyzetméteres területen biztosít lefedettséget . Mivel az eszköz kifejezetten nagy háztartások számára készült, a HUAWEI WiFi Mesh 3 akár 250 egyidejűleg csatlakoztatott eszközt is képes támogatni .

A HUAWEI WiFi Mesh 3 három adaptív Gigabit WAN/LAN porttal is rendelkezik. Mindemellett szülők számára a beépített szülői felügyeleti beállítások is elérhetőek, amelyek segítségével időkorlátokat és tartalmi korlátozásokat állíthatnak be gyermekeik számára.

Az adatvédelmet és a biztonságot a HUAWEI HomeSec™ védi, amely támogatja a legújabb titkosítási szabványokat, és védi a felhasználókat a rosszindulatú támadásoktól. 

A HUAWEI WiFi Mesh 3 várhatóan április közepétől lesz elérhető, a 2 egységből álló szett esetében ajánlott fogyasztói ára: 69.990 Ft, a 3 egységből álló szett esetében ajánlott fogyasztói ára 99.990 Ft.