2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Út a Milliókhoz – A Top Kriptovaluták, Amelyek a Júliusi Piaci Rallyt Vezethetik Az elemzők szerint

2024-06-26 07:00 | Nézettség: 103
Ahogy az infláció egyre nagyobb terhet ró az emberekre, sokan a kriptovalutákhoz fordulnak, mivel a hagyományos 9-től 5-ig tartó munkák már nem garantálják a pénzügyi stabilitást.

Habár számos kiváló kriptovaluta vásárolható a piacon, nehéz megtalálni azokat, amelyek hatalmas hozamot hoznak. Az elemzők szerint júliusban hatalmas rally várható, ezért most megvizsgáljuk azokat a kriptovalutákat, amelyek nagy eséllyel vezetik majd a rallyt. Gondos piaci elemzés után az elemzők úgy vélik, hogy az Angry Pepe Fork, a Decentraland és a Bittensor a legjobb választások a kriptovaluta piac rallyja előtt.

angry pepe fork

Angry Pepe Fork – A kriptoprojekt, amely óriási sikert ígér 2024-re

Nem mindennap találkozunk olyan ígéretes kriptovalutával, mint az Angry Pepe Fork. Miközben a kriptopiac továbbra is a medve trenddel küzd, az új Solana mémcoin iránti érdeklődés folyamatosan nő. Eddig több millió APORK tokent adtak el, és a csapat már több mint 166,150.546 dollárt gyűjtött össze az előértékesítés során. Az elemzők úgy vélik, hogy a hónap végére több mint 400 ezer dollárt fognak gyűjteni.

A projekt egyik hajtóereje a „conquer-to-earn” modell és a staking pool, amely már az előértékesítés során is elérhető lesz. A „conquer-to-earn” modell segítségével a felhasználók a staking poolon keresztül kereshetnek. A zárolási időszak 30 napra szól azoknak, akik még csak ismerkednek a projekttel, 60 napra azoknak, akik már tapasztalt kampányosok az ökoszisztémában, és 90 napra a veteránoknak, akik nagy nyereségre törekszenek.

Az Angry Pepe Fork fő célja, hogy legyőzze a blokkláncon zavart keltő zombi mémcoinokat. Az APORK seregek segítségével ezek a mémcoinok legyőzésre kerülnek, miközben a sereg APY-ja növekszik, ahogy egyre több mémcoin kerül legyőzésre. Az előértékesítés első szakaszában az APORK tokent 0,014 dollárért adják. Az elemzők úgy vélik, hogy a piaci csökkenés most a legjobb idő a kriptovaluta vásárlására. A biztonság már garantált, mivel az okosszerződést auditálták. Továbbá, terveik között szerepel további hasznos funkciók bevezetése, amelyek növelik az elfogadottságot. Összességében, a szigorúan korlátozott 1,9 milliárd token készlet miatt az APORK tokenek szűkössége várható. Így az APORK az egyik legjobb kriptovaluta lehet 2024-ben.

Bullish áttörés a láthatáron, mivel a Decentraland kereskedési volumene megugrik

A Decentraland egy játékplatform, amelyet az Ethereum blokklánc hajt, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tartalmat és alkalmazásokat hozzanak létre, tapasztaljanak meg és monetizáljanak. Habár a játéktoken az év során nem tapasztalt nagy rallyt, Soul kriptoelemző hamarosan rallyt jósol. Ennek megfelelően a Decentraland árfolyam-előrejelzése szerint az árfolyam újra tesztelheti a 0,70 dolláros szintet.

A CoinMarketCap adatai szerint a Decentraland ára az elmúlt hónapban 29%-kal, az elmúlt héten pedig 10%-kal csökkent. Továbbá, a Decentraland piaci hangulata bearish, a félelem és kapzsiság index pedig semleges. Még így is, az egyre növekvő piaci aktivitással az elemzők úgy vélik, hogy a jelenlegi csökkenés a legjobb idő a tokenek felhalmozására.

Az Bittensor árfolyamának növekedésére számítanak a befektetők, cél az 350 dollár a piaci csökkenés ellenére

A Bittensor (TAO) egy kriptoplatform, amely a gépi tanulást és a blokklánc technológiát kívánja integrálni. A Bittensor célja az AI demokratizálása és számos AI modell növekedésének felgyorsítása az ökoszisztémájában. Habár a Bittensor ára az elmúlt évben 421%-kal nőtt a CoinMarketCap alapján, az elmúlt hetekben a helyzet romlott.

A technikai elemzés nem lenyűgöző, mivel a főbb piaci mutatók, például a Bittensor piaci kapitalizációja csökkentek. Továbbá, a Bittensor az 50 napos és a 200 napos SMA alatt kereskedik, az MACD pedig semleges. Pozitív oldalon, a Bittensor kereskedési volumene növekszik, az RSI pedig vételi zónát jelez. Az elemzők úgy vélik, hogy a TAO az egyik legjobb kriptovaluta a júliusi rally előtt.

Látogassa meg az Angry Pepe Fork előértékesítését.

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

 

Kép és a videó forrása: