2024. február 23., péntek
Alfréd névnapja

Van isten! Dwayne Johnson és Vin Diesel kibékül!

2023-05-22 14:56 | Nézettség: 499
Dwayne Johnson és Vin Diesel közötti nézeteltérés nem újkeletű, hiszen már az 2016-ban kezdődött a "Halálos iramban 8" című film forgatása során. 2016-ban keményen összefeszült a Halálos iramban-széria két színésze, miután Dwayne Johnson egy nyilvános bejegyzésben arra utalt, hogy Vin Diesel egy „csicska”, aki folyton csak kamuzik. A balhéjuk egészen odáig vezetett, hogy Dwayne Johnson a Halálos iramban 8. részével elbúcsúzott a sorozattól, és megcsinálta Jason Stathammel közösen a Halálos iramban: Hobbs & Shaw című nagy sikerű akciófilmet.

Miért veszett össze Dwayne Johnson és Vin Diesel?

Dwayne Johnson egy Instagram posztban kritizálta néhány férfi kollégáját a produkció alatt tapasztalt viselkedésük miatt, bár neveket nem említett. Később kiderült, hogy Johnson és Diesel közötti konfliktusra utalt.

Bár a pontos okokat nem közölték nyilvánosan, az értesülések szerint a probléma gyökere a két színész közötti feszültségekben és ellentétes munkastílusban keresendő. Azt is említették, hogy Dwayne Johnson úgy érezte, hogy Vin Diesel nem tiszteli eléggé a munkatársait és a produkció kötelezettségeit.

Azóta a két színész közötti viszony láthatóan javult. Dwayne Johnson még később visszatért a "Halálos iramban" franchise-hoz, és mindketten pozitívan nyilatkoztak egymásról a nyilvánosság előtt.

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=EHYY957Iiqo