2022. június 30., csütörtök
Pál névnapja

12. Év Gyógyszerésze és Kedvenc Patikám

2022-03-16 10:36 | Nézettség: 195
A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége sorozatban tizenkettedik alkalommal rendezi meg az Év Gyógyszerésze és Kedvenc Patikám kampányt, melynek meghirdetésére március 8-án került sor a Marriott Hotelben.

A kiírók olyan gyógyszerészt kívánnak elismerésben részesíteni, aki példát mutat kiemelkedő szakmai teljesítményével, hatékony megoldások alkalmazásával és betegközpontú szemléletével a gyógyszerészi gondozásban, a gyógyszerellátásban és a gyógyszerfejlesztésben egyaránt.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=gokbNmSGEsA

2010 óta minden évben a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége kezdeményezésére a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság segítő közreműködése mellett, a Roche Magyarország Kft. támogatásával kívánnak a gyógyszerészeknek országos nyilvánosságot és kiemelkedő szakmai rangot adni munkájához, elismerve annak követésre méltó minőségét.

Figyelemmel a pályamunkák magas színvonalára, és a szakmai érdeklődésre a Bíráló Bizottság úgy döntött, hogy önálló, időtálló, nyomtatott gyűjteményes kiadvány formájában is meg kívánja jelentetni a díjazásban részesített gyógyszerészek szakmai tevékenységét, az eltelt időszak során keletkezett új tapasztalatok és eredmények aktualizálásával kiegészítve.


Már a kezdetekkor felmerült az igény, hogy a díjnak legyen egy lakossági ága is, így jött létre a Kedvenc Patikám díj, amely a lakossággal közvetlen kapcsolatban álló, azt kiszolgáló kollektíva munkáját ismeri el.

Így válik teljessé 2022-ben a program, melynek részei:


- Év Gyógyszerésze szakmai díj

- Kedvenc Patikám közönség díj


- Év Gyógyszerésze (szakmai) Szeminárium

- Értékek a gyógyszerészetben – Év Gyógyszerésze pályázati gyűjtemény

A díjátadásra a Magángyógyszerészek Országos Szövetségének XXXII. kongresszusán kerül sor.

Szakmai kérdésekben a szerkesztők (dr. Mikola Bálint és dr. Samu Antal), valamint a bíráló Bizottság tagjai készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. A pályázatok és a kiadvány szerkesztésének technikai és adminisztratív lebonyolítását - mint eddig valamennyi szervező tevékenységet - most is a Nero Solution Kft. végzi.