2024. július 27., szombat
Olga névnapja

2024: Egy potenciálisan emelkedő év a Bitcoin (BTC) és az Altcoins számára

2024-01-30 09:06 | Nézettség: 275
Mivel ezen a héten a Bitcoin ára 49 000 dollár fölé emelkedik, 2024 potenciálisan emelkedő évnek ígérkezik a Bitcoin és az altcoinok számára.

bitcoin

Míg az intézmények rekordtempóban vásárolják fel a Bitcoint, a lakossági befektetők olyan altcoinok felé özönlenek, mint a Meme Moguls, amely már egy előértékesítési esemény során is nagy lendülettel indul. Nézzük meg azokat a tényezőket, amelyek 2024-et emlékezetessé tehetik a Bitcoin és más kriptovaluták számára.

Bitcoin (BTC) 2024 ár-előrejelzés

2024 felé haladva számos kulcsfontosságú mutató arra utal, hogy a Bitcoin potenciálisan elérheti a mérföldkőnek számító 100 000 dolláros árat. Íme a három fő tényező, amelyek hozzájárulnak ehhez az emelkedő előrejelzéshez:

1) A nagy cégek Spot Bitcoin ETF-ek elindítása

A Bitcoin örökre megváltozott. Tizenegy vagyonkezelő cég, köztük olyan nehézsúlyú cégek, mint a Fidelity és az Ark Invest, kapott zöld utat a SEC-től a Bitcoin ETF-ek elindítására.

Az elemzők rámutatnak arra a tényre, hogy az arany megduplázódott, amikor a 2000-es években hasonló bánásmódban részesült. Nem nehéz elképzelni, mi történhet a Bitcoinnal, amikor az intézményi pénz elkezd beáramlani az ETF-eken keresztül.

Larry Fink, a BlackRock vezérigazgatójának kijelentése arról, hogy a Bitcoin és az Ether ETF-ek „lépcsők a tokenizáláshoz” még jobban aláhúzzák e fejlemények jelentőségét a Bitcoin jövőjének alakításában.

2) A Bitcoin közelgő felezése áprilisban

Egy másik kulcsfontosságú esemény a Bitcoin számára 2024-ben a felezés, ahol a bányászat jutalma 6,25-ről 3,125 új BTC-re csökken. Történelmileg a felező események a kezdeti volatilitás rendeződését követően emelkedő trendekhez vezettek a kriptovaluta piacon.

A felére csökkenés nem csak a Bitcoin szűkösségét hangsúlyozza, hanem egyre nagyobb médiavisszhangot és közfigyelmet is vonz. A kiskereskedelmi mánia a FOMO-t okozhatja, és még magasabbra hajthatja az árakat, akárcsak a 2020/21-es kriptográfiai selejtezés során.

3) A globális likviditási forgatókönyv

A prominens befektető, Raoul Pal kifejtette, hogy a globális likviditási ciklus csak most kezdődik. A Global Net Liquidity Chart szerint szeptemberben volt a mélypont a csökkenő likviditásban, és a tendencia most emelkedő.

A globális likviditás növekedése pozitív jel az olyan eszközök számára, mint a Bitcoin, mivel több befektetésre rendelkezésre álló tőkét jelez. Ha a Bitcoin az előbb említett két tényező miatt emelkedik, könnyen elképzelhető, hogy extra likviditás áramlik be a kriptopiacra.

Összefoglalva, a Bitcoin ETF-ek iránti növekvő intézményi érdeklődés, a 2024-es felezési esemény várható hatása és a kedvező globális likviditási feltételek együttesen a Bitcoin ígéretes jövője felé mutatnak.

Mémmogulok (MGLS): A következő Altcoin-őrület

Képzeld el, hogy belépsz egy olyan magával ragadó világba, ahol a mémkultúra szórakozása találkozik a tőzsde jutalmaival. Üdvözöljük a Meme Moguls-ban , egy élvonalbeli játék-kereső platformon, ahol bárki kereskedelmi mogullá válhat a mémek virtuális világában.

Merülj el a versenyeken, hívj ki barátokat, vagy győzd le a piacot az izgalmas „Beat the Market” módban. A legjobban teljesítők MGLS tokeneket nyernek, amelyeket valódi pénzben válthatnak ki, játékon belüli frissítések vásárlására használhatják fel, vagy tétbe helyezhetők a jövőbeni bevételek érdekében.

A kereskedésen és a versenyen túl a Meme Moguls magával ragadó élményt nyújt a "Moguls World"-vel. A platformnak ez a metaverzum-szerű területe token bányászatot, likviditási poolokat és a platform irányításában való részvételt kínálja minden MGLS-tulajdonos számára.

A GameFi térnyerésével és a Meme Moguls által kínált egyedi koncepcióval nem nehéz megérteni, hogy ez az altcoin miért pumpált 42%-ot a folyamatban lévő előértékesítési esemény során. Ahogy a platform folyamatosan bővül, és egyre több felhasználót vonz, a növekedési potenciál óriási.

Az elemzők megjegyzik, hogy az összes memecoin összértéke 20 milliárd dollár, tehát a Meme Moguls hatalmas potenciállal rendelkező piacra lép. A jelenlegi 8,10 millió dolláros piaci felső határ azt jelenti, hogy a Meme Moguls Dogecoin, Shiba Inu, Pepe és a többi népszerű memecoin nyomdokaiba léphet, amelyek értéke robbanásszerűen megnőtt.

Ha a 2024-es év a bitcoin számára buzgó évnek bizonyul, még több likviditás és izgalom áramolhat be az altcoin piacra. A Meme Moguls ebből profitál, mint a következő nagy dolog a memecoin és a GameFi terén. 100-szoros nyereséget suttognak az internet sarkaiban, miközben a Meme Moguls továbbra is lendületet és felhajtást gyűjt.

Látogassa meg a Meme Moguls-t

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában