2024. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina névnapja

2024 Legjobb DeFi Tokenjei: A Rollblock (RBLK) 500x Potenciállal az Élen, Megelőzve a Litecoint (LTC) és a Toncoint (TON)

2024-07-03 07:00 | Nézettség: 222
A befektetők, akik a következő nagy kriptovalutát keresik, gyakran túlterheltek a kutatással és a félelemmel, hogy lemaradnak a következő nagy durranásról.

rollblock_coin_token

A Litecoin (LTC) és a Toncoin (TON) elképesztő évet zártak, jelentős áremelkedésekkel az első befektetők számára. Azok, akik kimaradtak a piaci rallyból, megnyugodhatnak, hogy egy óriási potenciállal rendelkező coin indul a következő hetekben.

A Rollblock (RBLK) egy teljesen új koncepció az online játék világában, hidat képezve a hagyományos játék oldalak és a blokklánc és Web3 innovatív világa között. Az Ethereum láncra épült, teljesen működőképes játék platformként a Rollblock felhasználói bárhol és bármikor élvezhetik a játékélményt és a technológiát egyaránt! A lendület erős, és az okos befektetők belevágnak a RBLK előértékesítésébe, hogy még az indulás előtt megszerezzék a részesedésüket.

Litecoin ($LTC) Küzd a $100 Visszaszerzéséért a Félvágási Futtatás Után

A Litecoin (LTC) hihetetlen növekedést mutatott az augusztusi félvágás környékén tavaly. Azóta azonban a Litecoin korrekcióba lépett és egyértelmű, egyenes csatornában konszolidálódik, egyenlő magasságokat és mélységeket érintve.

A Litecoin valószínűleg ebben a csatornában marad, amíg nem tud kitörni az MA200 fölé, és az elemzők $85 körül várják a profitkivételt, egészen a helyi $100-$110 magasságig. A Litecoin birtokosai ellenállásra számítanak az emelkedés során, és a befektetőknek figyelniük kell a Litecoin bálnák profitkivételi eladásaira.

Toncoin (TON) Holdra Indulásra Készül 2024-ben

A Toncoin ($TON) a TON natív valutája. A Toncoin a TON-ra épülő műveletekhez, tranzakciókhoz, játékokhoz és gyűjthető tárgyakhoz használatos. Az elmúlt 6 hónapban erőteljes növekedést mutatott, erős trendvonal támogatással, és sok elemző hamarosan $10 árfolyamot vár.

A Toncoin nemrég áttörte a $7.5 körüli kulcsfontosságú ellenállást, és a bikák beléptek, hogy fenntartsák a lendületet. További növekedés várható, és a Toncoin jelenleg erős 'vételi zónában' van, de a Toncoin elveszítheti a piaci részesedését az újabb, vonzóbb narratívákkal rendelkező coinok megjelenésével.

Rollblock ($RBLK) Indulásra Kész, ahogy az Előértékesítési Lendület Növekszik

A Rollblock (RBLK) egy teljesen kripto-native, csúcstechnológiás GambleFi platform, amely hatalmas növekedést érhet el 2024-ben. A Web3 előnyeinek kihasználásával és a befektetői lendület hullámán lovagolva a Rollblock indulása biztosan sok kriptomilliomost fog létrehozni az év végén, amikor a natív token, az $RBLK élővé válik.

Elkötelezett az online játék következő hullámának vezetésében, a Rollblock páratlan játékélményt kínál ebben a $450 milliárdos iparágban, és várhatóan dominálni fogja a piacot. Mivel minden fogadás az Ethereum blokkláncon van biztosítva, a felhasználók biztosak lehetnek benne, hogy a ház nem tudja megváltoztatni vagy manipulálni a fogadásokat azok megtétele után, megoldva ezzel az iparág egyik legnagyobb problémáját.

100% anonim módon kínálva a játékosoknak nem kell KYC információkat megadniuk a regisztráció során, csupán egy e-mail cím és egy kripto letét szükséges a kezdéshez. Miután bejutottak, a játékosok több mint 150 AI-alapú játék közül választhatnak, klasszikusok és újdonságok (Rulett, Blackjack, Galactic Cash) egyaránt. Innovatív közösségi funkciók és ranglisták biztosítják, hogy a játékosok visszatérjenek, hogy felfedezzék az oldalt és a Rollblock-ot válasszák kedvenc játék platformjuknak.

A játékbeli jutalmak és bónuszok a natív RBLK tokennel kerülnek kifizetésre, amelyet hosszú távú növekedésre terveztek. Heti 'visszavásárlással' a  játékplatform profitjából a coinokat rendszeresen kivonják a nyílt piacról és a birtokosoknak adják ki staking jutalomként hatalmas APY-kkal! A megmaradt coinok elégetésre kerülnek és végleg kivonják a kínálatból. Ez biztosítja, hogy az $RBLK ára idővel csak növekedjen, mivel a coinok egyre ritkábbá válnak.

A Rollblock jövője fényes, idén indul a main-net, és jön egy sportfogadási funkció is. Számos partnerség és tőzsdei bevezetés van előkészítés alatt, és a lendület napról napra nő. A szakértők akár 100x-os növekedést is jósolnak a token indulásakor!

Az előértékesítés gyorsan halad az árlépcsőkön (jelenleg $0.015 az ajánlat), és a 3. szakasz allokációjának több mint 56%-a már el is kelt, a befektetők gyorsan lépnek, hogy pozíciót szerezzenek és biztosítsák a jövőbeli nyereségeket. A maximális forgalomban lévő kínálat 1 milliárd coinra korlátozott, és egy innovatív deflációs kínálati ütemezéssel nem lesz elegendő RBLK, hogy kielégítse a keresletet, és az ár ennek megfelelően fog igazodni, innen már csak felfelé vezet az út!

Fedezze Fel a Rollblock (RBLK) Előértékesítésének Izgalmas Lehetőségeit Ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: