2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

A bálnák Ripple-t, Shiba Inu-t és KangaMoon-t halmoznak fel amellyel hatalmas nyereséget érhetnek el

2024-02-08 08:55 | Nézettség: 233
A bálnák felhalmozása 2024-ben nőtt, mivel sokan várják a potenciális kriptopiaci bikafutást.

kanga moon

A három legjobb altcoin bálnák közé tartozik a Ripple, a KangaMoon és a Shiba Inu. Az elemzők az idei évre emelkedő árfolyammozgásokat jósoltak ezeknek az érméknek.

A Ripple (XRP) újra teszteli a 10 éves trendvonalat

A Ripple (XRP) újratesztelt egy több éves emelkedő trendvonalat, amely közel tíz éve fennáll. Történelmileg a Ripple ára mindig az egekbe szökik, miután újra tesztelte ezt a trendvonalat. 

Az eszköz első újratesztelésén 2014 júliusában került sor, amikor a piaci kapitalizációja 21,95 millió dollárra esett. Ezt követően a Ripple ára jelentős, 38,4-szeres növekedést ért el, és elérte a 865,645 millió dollárt.

2017 márciusában a Ripple ára a második megnyugvást érte a folyamatos árcsökkenés után, amely hasonlóan befolyásolta a piaci kapitalizációját. Ezt az újratesztet követően elképesztő, mintegy 650-szeres növekedést ért el, és 2018 januárjában elérte a 128,398 milliárd dolláros csúcsértéket.

2024-ben a bearish nyomás ennek a döntő trendvonalnak a harmadik megismétléséhez vezetett. JD kriptoelemző egy közelmúltbeli tweetben megjegyezte, hogy a DeFi token 39-szeres és 650-szeres kiugrásra kerülhet, a korábbi helyzetekre hivatkozva. 

Shiba Inu (SHIB) tranzakciós mennyiség szivattyúk 514%

Az IntoTheBlock adatai szerint a Shiba Inu (SHIB) tranzakciós volumene 514%-kal nőtt. Ezek az adatok február 5-én a mémérmével kapcsolatos nagy tranzakciók hirtelen beáramlását mutatták ki.

E tranzakciók volumene 544,71 milliárd SHIB-ről (4,88 millió dollár) 2,82 billió SHIB-re (25,05 millió dollár) emelkedett. Az IntoTheBlock ezen elemzésében csak a 100 000 dollár feletti tranzakciókat veszik figyelembe, ami 33 tranzakciót jelent.

Amint jelentős résztvevők visszatérnek a Shiba Inu hálózathoz, a hangsúly most a Shiba Inu jövőbeni ármozgásaira helyeződik. A CoinMarketCap szerint a Shiba Inu érme 0,000008823 és 0,00000931 dollár között ingadozik. 

Bár a DeFi token 4,0%-ot esett a 7 napos grafikonon, a 14 napos grafikonon 3,2%-ot emelkedett. A Shiba Inu a jövőben további nyereséget láthat, ha a piaci hangulat javul.

A bálnák érdeklődést mutatnak az új mém érme, KangaMoon (KANG) iránt

A KangaMoon (KANG) egy új mémérme, amely túlszárnyalja az olyan legnépszerűbb kedvenceket, mint a Dogecoin és a Shiba Inu a kriptográfiai térben. Célja, hogy hasznosságával, élénk közösségével és egyedi tokenomikájával új mércét állítson fel a mémérmék számára. 

A Dogecoinnal ellentétben a KangaMoon egymilliárd tokenkészlettel rendelkezik. Ez növeli a hiány szintjét, amely a Dogecoinnak a korlátlan tokenkészlete miatt hiányzik. Ez a céltudatos megszorítás teszi a KangaMoon-t a legjobb kriptopénzzé a memecoin térben. A KangaMoon egy izgalmas platformot is biztosít, amelyen a játékosok különféle tevékenységekben vehetnek részt. 

Szórakoztató versenyeken indulhatnak, és kézzelfogható díjakat és díjakat nyerhetnek. Ez része a platform azon kísérletének, hogy a Social-Fi-t a játék-kereső funkciókkal kombinálja. Minden kihívás lehetőséget biztosít a játékosok számára, hogy keresni tudjanak és növeljék token egyenlegüket.

Eközben a biztonság is fontos a platformon. Ennek eredményeként a KangaMoon gondoskodott arról, hogy a SOLIDProof auditálja az intelligens szerződéseit a felhasználók eszközeinek biztonsága érdekében. A 0,005 dolláros jelképes ár mellett az elemzők 220%-os értéknövekedést jósolnak az előértékesítés végére. Ezzel a KangaMoon a legjobb kriptográfiai vásárlás.

A jövőre nézve a KangaMoon egy izgalmas játék-keresős játék elindítását tervezi, ezzel is tovább gazdagítva ökoszisztémáját. Ez a kezdeményezés egy tágabb jövőkép része egy közösségközpontú mém érmeprojekt létrehozására. A tagok hozzájárulhatnak és osztozhatnak a platform sikerében.

Összefoglalva

A Ripple, a KangaMoon és a Shiba Inu a legjobb altcoinok, amelyek a bálnabefektetők listáját vezetik. Az egyik token, amelyre figyelni kell, az értékesítés előtti token, a KangaMoon, amely az első közösség által vezérelt memecoin ökoszisztéma felépítését ígéri.

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában