2024. június 23., vasárnap
Zoltán névnapja

KangaMoon (KANG): A következő Meme Coin amely kilőhet; Az Avalanche (AVAX) és a Cosmos (ATOM) továbbra is a legnépszerűbb altcoinok

2024-02-07 08:51 | Nézettség: 243
Egy másik szereplő tömeges vonzerőre tett szert a jelenlegi DeFi piacon

kangamoon

Ezúttal a KangaMoon (KANG) mémérme, amely 100-szoros kriptopénz lehet 2024-ben. Ám míg ez az 1. szakasz előértékesítési sztárja a címlapokra kerül, az Avalanche (AVAX) és a Cosmos (ATOM) továbbra is a figyelemre méltó altcoinok közé tartozik. Nézzük meg, miért.

KangaMoon (KANG): A mém érme tömegesen fellebbez

A KangaMoon (KANG) jelenleg ad otthont a kriptográfiai ICO eseményének, de ez felkeltette az emberek figyelmét. A platform ötvözi a közösség által vezérelt mém dinamikát Social-Fi és Play-to-Earn (P2E) elemekkel. Célja egy élénk ökoszisztéma létrehozása, ahol a tagok aktívan részt vehetnek csatákban, versenyeken és kihívásokban, hogy kriptovalutát és jutalmakat szerezzenek.

Ebben a P2E játékban a felhasználók saját karaktereiket építik fel egyedi képességekkel. Az egyik dolog, ami megkülönbözteti ezt a DeFi projektet, az az, hogy azok a felhasználók, akik nem harcolnak, fogadhatnak a harcokra. Ennek eredményeként további izgalmat ad a nézőknek.

A hagyományos mémérméktől eltérve a KangaMoon azt tervezi, hogy hasznosabbá teszi a KANG natív tokent. Azt akarják, hogy ezt a mémérmét játékon belüli pénznemként használják. Ez lehetővé teszi a játékosoknak, hogy javítsák karaktereiket és vásároljanak tárgyakat. A Social-Fi modell emellett rendszeres kihívásokkal jutalmazza a KANG tulajdonosait, amelyeket további tokenekért és játékon belüli eszközökért teljesíthetnek.

Az érme jelenlegi ára 0,005 USD az előértékesítés 1. szakaszában. A szakértők hajlandóak fogadni, hogy az elővásárlás végén hatalmas áremelkedés lesz. Valójában az elemzők úgy vélik, hogy amint a KANG 2024 második negyedévében eléri a tőzsdéket, százszorosára emelkedhet. Ennek oka az NFT P2E játékpiachoz fűződő kapcsolata, amely az idők során óriási értéknövekedést mutatott.

További kriptográfiai adatok online, lavina ár előrejelzésével

A közelmúltban az Avalanche (AVAX) is mutat néhány bullish jelet. Nevezetesen, a More Crypto Online YouTube-csatorna mögött álló kriptoelemző továbbra is bízik ebben az altcoinban. Új YouTube-videója szerint az Avalanche árfolyama hamarosan elérheti a 43 dollárt.

Ami az Avalanche kriptovaluta mozgását illeti, csak az elmúlt héten 35,02 dollárról 35,58 dollárra ugrott. Ez idő alatt a piaci kapitalizációja 12,70 milliárd dollárról 13,06 milliárd dollárra nőtt. Nem csak ez, hanem az altcoin iránti hangulat is bullish, mivel 25 technikai mutató zölden mutat. Így a piaci elemzők 2024 márciusában 38,42 dolláros emelkedést jósolnak az Avalanche számára.

Cosmos (ATOM): Major Partial Set Security Development

Eközben a Cosmos (ATOM) izgalmas fejleményeken megy keresztül. Egy új tweet szerint a Partial Set Security a specifikációs fázisba lép. Lényegében a PSS lehetővé teszi új fogyasztói láncok indítását a Hub-ból származó validátorok egy részével. Ennek eredményeként a Cosmos Hub hamarosan gyorsabban beépül az Interchain Security rendszerbe.

Ez a hír a Cosmos kriptoértékének az egekbe szökését okozhatja. Az elmúlt hét napban ez az altcoin 9,56 és 9,15 dollár között mozgott. Ebben az időszakban a piaci kapitalizációja 3,66 milliárd és 3,52 milliárd dollár között ingadozott. A Fear & Greed index besorolása is 60-at mutat (Greed). Emiatt a szakértők előrejelzése szerint a Cosmos 12,83 dollárt ér el 2024 második negyedévében.

A KangaMoon felülmúlhatja a lavinát és a kozmoszt?

5 millió dolláros piaci kapitalizációjával a KangaMoon sokkal gyorsabban robbanhat fel, mint az Avalanche és a Cosmos, amelyek nagyobbak. Az alacsonyabb piaci kapitalizáció kiváló lehetőséget kínál a KangaMoonba való befektetésre mindazok számára, akik jelentős hozamra vágynak. Hogy tisztázzuk, a KANG-nak sokkal kevesebb új forrásra van szüksége az árához (és a hozamához) a szivattyúzáshoz. 

Az eddigi közel 60 000 dolláros összegű összegnek köszönhetően ennek az innovatív mémérmének a jövője fényesnek tűnik. 

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában