2024. június 13., csütörtök
Antal, Anett névnapja

A büntető fékezés már a múltté, itt az új módi: a büntető tolatás! (videó)

2024-01-24 13:02 | Nézettség: 497
A Pest vármegyei rendőrség Facebook oldálán került publikálásra egy videó, melyben egy közúti nézeteltérés megoldásának az egyik autó soförje nem épp a legkultúráltabb és legfőképpen nem törvényes módját választotta. Történt ugyanis, hogy az illető paprika spray-vel és tolatásos lezúzással oldotta meg a helyzetet.

A rendőrség monori munkatársai azonban gyorsan előkerítették  a 28 éves sofőrt, aki elkövette ezeket. Mint kiderült a  vecsési Fő úton haladó autóban egy család ült - apa, anya és két kisgyermek.

A közlekedési szituációt a Pest vármegyei rendőrség így örökítette meg a Facebook postjában:

"A kora délutáni forgalom nem volt húzós, egy fehér tréler mégis bevágott elé, miután a sort előzte. Satufék után maga elé engedte, majd a következő piros lámpánál odalépett a tréler sofőrjéhez és korábbi manővere felől érdeklődött. Válaszul a sofőr először - a kanyarodó sávba hajtva - meglépett előle, majd visszatolatott. Először lefújta paprika spray-vel az apukát, aztán kövér gázzal álló autója elejének zúzott, végül egyesbe rántva elporolt."


Szerencsére egy utcai kamera által rögzítettek alapján a rendőrök rendszám segítségével megtalálták a trélert, és tulajdonosát. Másnap az üllői férfi garázdaság miatt kihallgatták, aki csak ennyit mondott:: „panasszal élek, nem követtem el a bűncselekményt, nem kívánok vallomást tenni”.

A rendprség közölte, hogy a büntetőeljárás egyelőre garázdaság miatt folyik a Monori Rendőrkapitányságon, kérdés, hogy bővíthető-e a gyanúsítás köre más bűncselekménnyel.

Kép és a videó forrása: https://www.facebook.com/watch/?v=3537153463224548