2023. március 31., péntek
Árpád névnapja

A gyerek sikoltozni és sírni kezdett. Egyszerűen elképesztő, amit ekkor a kutya tett!

2023-03-12 22:26 | Nézettség: 232
Egy hónappal ezelőtt Nick és Hayley Elliott az Egyesült Királyságból született egy lánya, Macy. A pár attól tartott, hogy egy új családtag megjelenése a házban felzaklatja Tommy nevű Dobermanjukat, akit két évvel ezelőtt, három hónapos korában szereztek meg. De hiába aggódtak.

Miért szereti a doberman a gyerekeket?

A Dobermann fajta általában nagyon hűséges és barátságos a családtagokkal és a gyerekekkel szemben. Ez azonban nem azt jelenti, hogy minden Dobermann szereti a gyerekeket, mivel a fajta egyedülálló személyisége miatt vannak olyan egyedek, akik nem érzik jól magukat a gyerekek társaságában.

Ha egy Dobermann jól szocializálódik és időben megfelelő módon kap kapcsolatot a gyerekekkel, akkor nagyon jól tudja kezelni a játékot és a simogatásokat.

A Dobermannok általában nagyon energikusak és mozgékonyak, ami lehetővé teszi számukra, hogy könnyen kölcsönhatásba lépjenek a gyerekekkel.

A Dobermannok ösztönösen védik a családjukat és a területüket, ezért sok Dobermann képes lehet megvédeni a gyerekeket, ha úgy érzik, hogy veszélyben vannak.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a Dobermannokat mindig szorosan fel kell felügyelni, amikor gyerekekkel vannak, és soha nem szabad a kutyát magára hagyni a gyerekekkel, mert bármilyen fajta esetében előfordulhatnak balesetek.

Milyen kutya illik hozzád? Ide kattintva megtudod!

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=Oi4WIz2NRww