2024. Április 18., csütörtök
Andrea névnapja

A hagymás burgonya finomabb, mint a hús. A legjobb ASMR recept!

2023-06-16 10:03 | Nézettség: 1050
Ma egy nagyon finom krumplis ételt főzünk! Burgonya hagymával és sárgarépával! Érdekes ASMR recept. Ha van 3 krumpli, 1 sárgarépa és 1 tojás, lepje meg családját egy érdekes étellel! Kellemesen meg fog lepődni ennek az ételnek az ízén! Új burgonya recept. Most már mindig ezt a krumplis ételt főzöm a családomnak! Készítsd el ezt a finom burgonyás ételt ebédre vagy vacsorára.

RECEPTEK ÉS HOZZÁVALÓK:

 • 3 burgonya.
 • 1 szeletelve.
 • 1 sárgarépa.
 • 5 gerezd fokhagyma.
 • 100 gramm sajt.
 • Egy csomó újhagyma.
 • 1 tojás.
 • Só.
 • 3 evőkanál liszt.
 • napraforgóolaj (sütéshez).

Elkészítés:

 1. Hámozd meg és vágd kockákra a burgonyát. Hasonló méretű kockákat vágj a sárgarépából is.
 2. Egy serpenyőben hevíts fel egy kevés napraforgóolajat közepes lángon. Add hozzá a szeletelt hagymát és a fokhagymát, majd pirítsd meg őket néhány percig, amíg aranybarna lesz.
 3. Add hozzá a burgonyát és a sárgarépát a serpenyőhöz, majd pirítsd további 5-7 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak. Keverd rendszeresen, hogy egyenletesen megpiruljanak.
 4. Amikor a zöldségek megpuhultak, vedd le a serpenyőt a tűzhelyről, és hagyd kihűlni egy kicsit.
 5. Adj hozzá a kihűlt zöldségekhez egy csomó apróra vágott újhagymát, a reszelt sajtot, a tojást, a sót és a lisztet. Alaposan keverd össze, hogy egy ragacsos masszát kapj.
 6. Melegíts fel egy másik serpenyőben elegendő napraforgóolajat a sütéshez. A masszából kanalazz ki adagokat, majd helyezd őket óvatosan a forró olajba.
 7. Süssd mindkét oldalukat aranyszínűre. A hőmérsékletet közepesre állítsd, hogy a burgonyás krokett közepén is át tudjon sülni.
 8. Amikor a krokettek mindkét oldala szép aranybarna, vedd ki őket az olajból, és helyezd papírtörlőre, hogy megszívja az esetleges felesleges olajat.
 9. A burgonyás kroketteket melegen tálald. Kiváló köretként vagy önálló ételként is fogyaszthatod őket. Jó étvágyat!

Jó étvágyat!

Hasonló gasztronómiai videókat, recepteket és a csodás éltelek elkészítését ide kattintva nézhet meg!


Megnézem a videót
Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=7qzS5cRWJXo

Mit jelent az, hogy "A legjobb ASMR recept"?

"A legjobb ASMR recept" kifejezés egy olyan szöveg vagy cím, amely azt jelenti, hogy a tartalom készítője vagy szerzője a legjobbnak tartott ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response) élményt vagy hanganyagot szeretné megosztani. Az ASMR olyan jelenség, amikor bizonyos hangok, érintések vagy vizuális ingerek kellemes, zsibongó vagy bizsergő érzést váltanak ki az emberekben, és ezzel kikapcsolódnak, megnyugodnak vagy pihennek.

Az "ASMR recept" kifejezés metaforikusan utal arra, hogy az ASMR-t tartalmazó videók vagy hanganyagok készítése bizonyos összetevők vagy technikák alkalmazását igényli. Például az ASMR videókban gyakran találkozhatunk halk suttogással, finom tapintás hangjaival, eszközökkel történő kopogtatással vagy simítással, étel vagy ital hangokkal stb. A "legjobb ASMR recept" tehát azt sugallja, hogy a tartalom létrehozója a legmegfelelőbb összetevőket, technikákat és hangokat alkalmazza az ASMR élmény eléréséhez.

Az "ASMR recept" kifejezést általában a YouTube videók címeként vagy az ASMR közösségen belül használják, hogy felhívják a figyelmet egy adott tartalomra, amely állítólag különösen hatásos vagy kellemes ASMR élményt nyújt. Mindenki egyedi és egyéni ASMR előnyöket élhet meg, tehát a "legjobb ASMR recept" subjektív lehet, és különböző emberek más és más hangokra vagy stimulációra reagálhatnak pozitívan.