2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

A Keresett Kriptovaluta Eléri az 5 Millió Dolláros Előértékesítést, Az ORDI Tulajdonosok Újragondolják Befektetéseiket

2024-04-23 07:00 | Nézettség: 159
A kriptovaluta-piac egy billió dolláros piac, ahol nap mint nap új projektek indulnak.

Míg a kereskedők fő célja magas hozamú tokenekbe való befektetés, az ilyen tokenek megtalálása gyakran stresszes feladat. Az egyik piaci trend a KangaMoon (KANG), és a rá irányuló nagy kereslet miatt az Ordi (ORDI) birtokosok újragondolják lehetőségeiket, mivel az Ordi token továbbra is a medvepiaci trenddel küzd.

kangamoon_ordi

Eközben a mesterséges intelligenciára (AI) épülő tokenek iránti nagy kereslet várhatóan növelni fogja a SingularityNet (AGIX) népszerűségét az év során, ami szintén nagy keresletet generálhat a token iránt

Nézzük meg, hogy miért vált a KangaMoon (KANG) az egyik legnépszerűbb alternatív kriptovalutává a piacon.

Bár az Ordi (ORDI) és a SingularityNet (AGIX) a piac top altcoinjai, a KangaMoon előértékesítése is szárnyal és vonzza a bálnákat. A néhány hete indult előértékesítés már 5.035.747,314 dollárt gyűjtött össze, és az elemzők a hónap végére 7 millió dollárt várnak. Az adatok szerint a projektnek már több mint 20 000 közösségi tagja és több mint 6000 token-tulajdonos van.

A KangaMoon egy olyan ökoszisztémát lendít fel, amely jutalmazza a felhasználókat, ha különböző tevékenységekben vesznek részt. A felhasználók heti, havi és negyedéves kihívásokban vehetnek részt, és jutalmakat és díjakat szerezhetnek. A KangaMoon Play2Earn funkciója virtuális valutával és ritka játékbeli tárgyakkal jutalmazza a játékosokat, amikor meccseket nyernek, amelyeket a játék piacterén lehet elcserélni vagy eladni.

A KANG token iránti megugró kereslet 0,0050 dollárról 0,0196 dollárra emelte az árát. Ennek köszönhetően a korai befektetők több mint 290%-os megtérülést értek el, az elemzők pedig akár 800%-os megtérülést is prognosztizálnak az előértékesítés vége előtt. A KANG tokent a második negyedévben jegyzik majd a tőzsdéken. Egyes elemzők több mint 100-szoros emelkedést prognosztizálnak az elkövetkező hónapokra, így a KANG a 2024-ben figyelni való top altcoinok közé kerül.

Eközben a játékpiac értéke meghaladja a 176 milliárd dollárt, és a KANG-ba való befektetés egy lehetőség arra, hogy megcsapoljuk ezt a milliárd dolláros piacot és profitot termeljünk. Egyes szakértők úgy vélik, hogy a KANG még ebben az évben túlszárnyalja a népszerű mémérméket értékben és árban. Mint ilyen, most lehet a legjobb alkalom arra, hogy nagyon alacsony áron csatlakozz a projekthez anélkül, hogy a bankot megtörnéd.

Az Ordi (ORDI) főnix madárként éled újra, ezért az elemzők masszív rallyt jósolnak.

Az Ordi (ORDI) egyike a top kriptóknak, amely a legutóbbi piaci visszalépés előtt masszív rallyt prognosztizált. Miután március 5-én elérte a 96,16 dolláros szintet, nagy várakozás előzte meg, hogy áttöri a 100 dolláros ellenállási zónát. Az érme azonban ezt követően visszatáncolt. A piaci visszaeséssel párosulva az Ordi árfolyama a piaci adatok alapján az 50 dolláros kulcsfontosságú támaszzóna alá esett.

Egy vezető kriptoelemző, a CryptoGem azonban úgy véli, hogy az Ordi árfolyama hamarosan vissza fog pattanni. Az elemzők szerint az Ordi árfolyama a bikafutás során eléri a 750 dollárt, így az egyik olyan altcoin, amire érdemes lesz odafigyelni a második negyedévben. Ahogyan azt mi is előre látjuk, a tulajdonosok a KANG előértékesítésre mozdulnak, hogy profitot termeljenek.

A SingularityNET (AGIX) 0,80 dollár fölötti támaszt állapított meg.

A SingularityNET token, amely napok óta csökkenő tendenciát mutat, a fellendülés jeleit mutatja. A legfrissebb piaci adatok szerint a token a 0,80 dolláros szint felett alakított ki támaszt. Eközben a SingularityNET heti árfolyamgrafikonja enyhe, 8%-os árfolyamcsökkenést mutat.

A SingularityNET kereskedési volumene és piaci tőkeértéke azonban emelkedő tendenciát mutat. A SingularityNET legfrissebb hírei azt mutatják, hogy az Ocean Protocol és a Fetch.ai partnerségét jóváhagyták, mivel májusban egy 7,5B dolláros ASI token bevezetését tervezik. Ez akkor következik be, amikor az AI platform bejelentette partnerségét a Cardano DEX Minswap-jával. Mindezek kétségtelenül növelni fogják a token árát az év során.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Honlap: https://kangaMoon.com/

Csatlakozzon a KangaMoon közösséghez: https://t.me/kangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: