2024. június 23., vasárnap
Zoltán névnapja

A kisnyugdíjas Tasnádi Péter üzent Bödőcs Tibornak. Kétszer is!

2024-01-08 15:57 | Nézettség: 388
Megy az adok-kapok Tasnádi Péter és Bödöcs Tibor kötött. A médiacunamit az indította el, hogy az ismert humorista 2024. január 4-én feltöltött a youtubera egy videót, mely Dumaszínház születésnapi gálájára készült 2023. novemberében és L. Gergelyhez, kollégájához szól.

A videóban Bödöcs Tasnádi Péterként szólal meg, így az alkotást mindenki Tasnádi paródiának vette, még maga Tasnádi Péter is.

Jött is a reakció nagyon gyorsan Tasnádi Pétertől, már január 5-én felkerült a Youtubera és a Facebookra. Tasnádi szintén egy vicces videóban reagált Bödöcs videójára. A humorista videóját 570 ezren nézték meg, de az igazi robbanás a Mr. Tasnádi csatornán történt.

Tasnádi Péter korábbi videóin átlagosan 7 - 10 ezer megtekintés látható, mig a Bödöcsnek szólót több mint 250 ezren nézték meg pár nap alatt.

Nézd meg a videót, de a videó alatt pedig jön a folytatás, mert ezzel még nincs vége...

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=DIIbBxP8h7g

A hatalmas visszhangot kiváltó videó kommentszekcióját elárasztották a kommentelők. Ennek következtében Tasnádi Péter újra kamerát ragadott, és máris itt a második videó!

Ebben elnézést kér Bödöcs Tíbortól, akik nem akart megbántani, viszont felháborodásának ad hangot a sok negatív hozzászólás miatt. Ahogy fogalmaz,  "elszomórító és elgondolkodtató", hogy milyen hozzászólások keletkeztek.

"Primitiv, alpári, lecsúszott proli" - ezeket a jelzőkkel illette Tasnádi Péter a kommenteket.

 

 

Szerintetek lesz folytatás?

Ha kiváncsi vagy az eredeti Bödöcs videóra, azt is megmutatjuk: