2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

A kriptobálnák csendben halmozzák fel ezeket a kripto altcoinokat ezen a héten.

2024-05-22 07:00 | Nézettség: 177
Az Új Piaci Szereplő, a KangaMoon (KANG), valamint a Top Kripto Érmék, mint az Injective (INJ) és a SingularityNET (AGIX) Felkeltették a Kripto Befektetők Figyelmét

Az új piaci szereplő, a KangaMoon (KANG), valamint a top kripto érmék, mint az Injective (INJ) és a SingularityNET (AGIX) különböző okokból felkeltették a kripto befektetők figyelmét. Különösen az AI és a Big Data kripto érmék, mint az INJ és az AGIX tokenek iránti kereslet növekedése figyelhető meg a diverzifikációra törekvő kripto bálnák körében. Hasonlóképpen, a KangaMoon célja, hogy forradalmasítsa a meme érme piacot a GameFi és SocialFi innovatív egyesítésével egy hasznos tokenben, így érdekes választás lehet a tapasztalt kripto befektetők számára.

kangamoon balna

KangaMoon (KANG) Gyorsan Emelkedik a 2024-es Figyelemre Méltó Meme Érmék Között

A presale piacon eddig lenyűgöző növekedési pályát mutató KangaMoon (KANG) bullish szériában van. A token kezdeti ára $0.005 volt, és azóta 400%-kal nőtt, új ára $0.025 a bonus presale szakaszban. Ha a token ára az év végéig $0.5 vagy $1 közé emelkedik, ahogy az iparági szakértők jósolják, a KangaMoon biztosan bekerül a magas elfogadottságú top meme érmék listájára.

Bár a meme érme már jelentős számú felhasználót gyűjtött össze, több mint 23 000 regisztrált taggal és több mint 6 000 KANG tulajdonossal, a KangaMoon továbbra is tervezi növekedését a blokklánc játékpiacon. Hálózatának bővítése érdekében a KangaMoon nemrégiben partnerséget kötött a RaidSharks-szal, hogy növelje a kripto hálózat elfogadottságát és havi $1 000 jutalom alapot kínáljon a felhasználóknak.

Miközben ez az ösztönzés jelentős felhasználói növekedést fog eredményezni, a platformnak már van egy biztos módja a felhasználók figyelmének megtartására. A KangaMoon egyedülálló játékrendszere, a "Kangaverse," lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csatára épülő versenyeken és tornákon vegyenek részt, és KANG tokeneket nyerjenek. Ezenkívül a nem-játékosok fogadásokat tehetnek ezeknek a versenyeknek a kimeneteleire.

Továbbá, a KangaMoon növekedése várható, amikor hamarosan felkerül a BitMart és más top-tier tőzsdei platformokra. A meme érme piacon való magas rangsorolási potenciáljával a KangaMoon valószínűleg forradalmasítja a P2E játékpiacot, amely 2028-ra várhatóan eléri a $8896.95 milliót. Vásároljon $KANG tokent, és csatlakozzon a közösségéhez, hogy megossza és kommentálja posztjaikat a közösségi médiában, és további $KANG tokeneket szerezzen.

SingularityNET Token Fenntartja a Pozitív Trendet a Volatilis Piac Közepette

A SingularityNET (AGIX) méltó versenytársnak bizonyult a 2024-es év legjobb kriptovalutái között. Az év eleje óta mintegy 260%-os növekedést regisztráló AGIX árfolyam az elmúlt hónapban is emelkedő pályán maradt, 12%-os növekedést elérve $0.95 körül kereskedve, $0.85-ről.

Azonban aggodalomra ad okot a token $1 árfolyam szint körüli ellenállás áttörése. Az AGIX token az elmúlt hónapban kétszer is kereskedett $1 felett, de mindkét alkalommal nem tudta megtartani ezt az árat. Bár ez már mintának tűnik a SingularityNET token számára, a piaci elemzők nagy áttörést várnak ezen az ellenállási zónán, ahogy az AI piac további elfogadottságot nyer.

Az Injective Árfolyama Jeleket Mutat a Megújulásra a Növekvő Hálózati Tevékenységek Mellé

Az Injective hálózaton tapasztalható tevékenységek növekedése pozitív hatással van az INJ árfolyamára, különösen a közelgő bull run várakozások közepette. Például, az Injective nemrégiben bejelentette néhány előrelépést az .INJ omnichain domainnel kapcsolatban, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a Solana és az Injective hálózatok közötti tranzakciókat. Ezen előrelépések része több mint 13 000 egyedi tulajdonos és milliónyi on-chain tranzakció.

Ez a növekvő érdeklődés az Injective hálózat iránt magyarázza a kripto bálnák hirtelen érdeklődését, valamint azt, hogy az INJ token miért került a legjobb befektetési kriptovaluták listájára. Eközben az INJ natív token ára közel 3%-kal emelkedett a hét legalacsonyabb pontjáról $21-ről $23 fölé. Bár ez az áremelkedés nem tükröződött pozitív nyereségként az INJ árfolyam grafikonján, a következő napokban potenciális megújulást jelez.

Kiemelkedhet-e a KangaMoon az INJ és az AGIX Tokenhez Hasonlóan a Kripto Piacon?

A KangaMoon kiemelkedik a meme érme piacon, különösen a SocialFi elemek és a GameFi P2E mechanizmus kombinációjával egy hasznos tokenben. Míg a presale fázis a végéhez közeledik, a KangaMoon platform egy olyan forradalmi indítást készít elő, amely új lehetőségeket kínál a meme érme felhasználóknak a pénzszerzésre.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) Presale Izgalmas Lehetőségeit Ma!

Weboldal: KangaMoon

Csatlakozzon Közösségünkhöz a Telegramon: Telegram

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: