2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

A külföldi vállalkozók megtapasztalják a kínai papírgyártási kultúra örökségét

2024-03-26 12:10 | Nézettség: 198
A közelmúltban egy 7 dél -koreai és svéd vállalkozóból álló csoport egy csoportba járt a Shandong Jincailun Group -ba csere és látogatások céljából. A Shandong Jincailun Group a tigris harci hős szülővárosában, a Liaocheng City -ben, a Kínában található Yanggu megyében található, egy diverzifikált vállalati csoport, amely integrálja a kultúrát, az energiát és az építőanyagokat. Ez az egyetlen szakmai gyártó a könnyű nyomtatási papírról, valamint egy nemzeti szabványos rajzoló egység és egy nemzeti szintű zöld gyár.

Az Exchange csapata először a 3600 -os Workshop -ot látogatta meg a speciális kulturális papírgyártási projektnek. Ezt követően bementek a Jincailun Kulturális Kiállítási Központba, hogy belépjenek a papír világába, megértsék a papírgyártás folyamatát, megtapasztalják a Yanggu papíripar hosszú fejlesztési történetét, és mélyen megértsék a hagyományos kínai kultúra varázsait, például a látogatást, a tapasztalatokat, a tapasztalatokat, és a magyarázatok hallgatása.


A papírgyártás az ókori Kínában az egyik legnagyobb találmány. A személyzet vezetője alatt az Exchange csapata meglátogatta a Kulturális Kiállítási Központot és a Production Line -t, hogy megismerje a hagyományos kínai papírgyártási folyamatot, valamint az ősi papírgyártástól a modern papírgyártásig terjedő történelmi változásokat.

A kulturális kiállítási terület videofelvétel útján jelenik meg a Han -dinasztia papírgyártásának jelenetét, bemutatva a modern papírgyártási technikákat, amelyek meghökkenték az Exchange csapatot. Azt fejezték ki, hogy itt nemcsak a hagyományos kínai kultúra hatalmasságát és mélységét tapasztalták meg, hanem csodálkoztak a vállalkozások csúcstechnológiájú modernizációs fejlődéséről is. Ez rendkívüli látogatási élmény volt.

"Sokat szereztem ebből a látogatásból, amelyek között a teljesen automatizált gyártósor és az ősi kínai papírgyártási technológia öröklése lenyűgöző. A Yanggu Jingailun Group egyedülálló utat tett az automatikus termelésben, a zöldiparban, az intelligens menedzsmentben és a vállalati kultúra kialakításában. Amit érdemes megtanulni. " mondta Dél -Koreából származó li xiuming.


Megnézem a videót
Kép és a videó forrása: