2023. február 3., péntek
Balázs névnapja

A legjobb szuperhős filmek

2022-11-26 17:27 | Nézettség: 234
Szponzorált tartalom
Ha szereted a szuperhős filmeket akkor biztosan tetszeni fog ez a cikk. Ez az év nagyon kegyes volt a szuperhős film kedvelőinek, hiszen nagyon sok olyan filmet kaptunk meg amely már régóta halasztódik a vírus helyzet miatt.

A Marvel és a DC is sikeresen befejezte a nagyszabású filmeit amit már megtekinthetünk a mozikban vagy megnézhetjük online vagy megvehetjük DVD-n.

Melyek ezek a filmek? A két szuperhős kiadó két Black szuperhős filmje az amit nagyon sokan vártak és jelenleg a filmes toplisták élén áll:

  1. Black Adam
  2. Black Panther 2

Természetesen mindkét film IMAX minőségben készült, és ez a filmek esetében egy olyan jelző amely sokat elárul a film költségvetéséről, és népszerűségéről, hiszen nagyon kevés filmet készítenek IMAX minőségben a magas költségek miatt.

Nézzük meg a két film előzetesét.

Black Adam előzetes:

Black Panther 2 előzetes:

 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=6_O2ZNMcljk

Kíváncsi vagy a jelenleg legnépszerűbb szuperhős filmekre? Akkor nézd meg ezt a filmes toplistát ahol mindig a legújabb, legnézettebb Szuperhős filmeket találod. Így ha ezt a listát 2023-ban vagy 2024-ben nézed meg akkor is a legjobb szuper hős filmeket találod majd rajta, ezért érdemes elmenteni a kedvencek közé, hogy ha filmet akarsz nézni akkor ezen a listán mindig láthatod az új-népszerű super hero filmeket.

Jelenleg a másik nagyon nagy sikerű film a Thor: Szerelem és mennydörgés ezt a filmet is nagyon sokan vártuk már, hiszen a THOR filmek nagyon nagy sikerűek ahogyan a Bosszúállók filmek is, így aki szereti ezeket a filmeket, nekik egy kötelező "epizód" hiszen mindegyik film összefügg valamilyen szinten, vagyis ha nem szereted a Thor filmeket akkor sem hagyhatod ki, mert az összes többi Marvel szuper hős filmet szereted. 

A következő 2022-es siker szuperhősös film vagy inkább mesefilm a DC Szuperállatok ligája, mely film inkább a gyerekeknek kedvez, de természetesen a felnőtteknek is ajánlom a filmet. 

A Marvel folyamatosan versenyez a DC szuperhősökkel, és mi sem mutatja jobban, hogy a 2022 szuperhős listán egymás után jönnek a DC és Marvel filmek, és a következő film természetesen Marvel, ez is egy kötelező "epizód" Doctor Strange filmeket nagyon sokan szeretik és mivel Ő is bosszúálló ezért ezt is minden Marvel rajongó látta már, nekem nem ez a kedvenc filmem, de azért mindenképp megnéztem. Nézd meg a listát a Filmhét oldalán.