2022. december 9., péntek
Natália névnapja

A LEGVESZÉLYESEBB RABOK A VILÁGON, AKIKTŐL MÉG A BÖRTÖNBEN IS FÉLNEK! 2. RÉSZ

2022-09-24 07:52 | Nézettség: 195
Mindannyian tudjuk, hogy a börtön az egyik legveszélyesebb hely a világon, mivel a Földön élő legveszélyesebb embereket zárják be oda.

Vannak akik a kezelhetetlen dühkitöréseikkel nehezítik meg a többiek életét a rácsok mögött; és vannak olyan életfogytiglanra ítélt rabok is, akik már nem tudnának súlyosabb büntetést kapni, emiatt pedig úgy érzik rájuk nem vonatkoznak a szabályok és bármit meg mernek tenni. 

Azt mondják egy átlagos ember élete folyamán legalább egyszer elsétál egy sorozatgyilkos mellett. Illetve azt is hallani, hogy egy átlagos napon 7 pszichopata emberrel futsz össze.

Ezek a számok a statisztikák szerint igazak, ami nem túl megnyugtató.
A börtönbüntetés a szabadságvesztés büntetés börtön fokozatban történő végrehajtási módja, amit akkor vetnek ki valakire, ha valami igazán súlyos dolgot követett el.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=T677PZgwNv4

" A mai toplistán szereplő emberek pedig a legveszélyesebb között is a legveszélyesebbek, akik bűntetteikkel, vagy jellemükkel és viselkedésükkel akár világszerte tartották félelemben az embereket. A mai toplistában pedig pont róluk hoztam el egy összeállítást, ami néhol sokkoló, néhol hátborzongató, helyenként pedig ijesztő lesz.