2024. július 20., szombat
Illés névnapja

A Mutatók Szerint az Ethereum Árcsökkenése Még Nem Ért Vége: Jó Alternatíva Lehet-e a Toncoin és az Angry Pepe Fork?

2024-06-15 07:00 | Nézettség: 121
Annak ellenére, hogy az ETF jóváhagyása után hathetes csúcsot ért el $3,972-on, az ETH az elmúlt héten elmaradt a kriptopiac általános teljesítményétől.

Ez az alulteljesítés arra késztette a befektetőket, hogy más alternatívákat keressenek, mint például a Toncoin és az új piaci szereplők, mint az Angry Pepe Fork (APORK), amelyek mind potenciális megoldásként jelentek meg.

pepe fork

Ethereum Token Hosszú Korrekcióval Néz Szemben Az Alulteljesítés Után

Az Ether (ETH), az Ethereum hálózat natív kriptovalutája az elmúlt héten alulteljesített, körülbelül 10%-kal csökkent a Bitcoin és a szélesebb kriptopiachoz képest. Ez a csökkenés több tényezőnek tulajdonítható, beleértve a 2024-es Bitcoin-specifikus tényezőket, mint az amerikai spot Bitcoin ETF-ek sikere és a közelgő CPI olvasás és FOMC döntés a kamatcsökkentésekről.

Az ETH/BTC arány is csökkent, elérve a legalacsonyabb szintet május 20-a óta. Azonban, annak ellenére, hogy néhány más vezető altcoin észrevehetően újraéledt, a piaci és technikai mutatók azt sugallják, hogy az ETH token további korrekciót tapasztalhat, mielőtt újabb kísérletet tenne a helyreállításra.

Eközben a heti diagram egy hosszú bearish gyertyát mutat, ami a csökkenő trend intenzitására utal. Míg az Ether bikák azonnali támogatásra számítanak a $3,400 pszichológiai szinttől, egy napi gyertya zárás ez alatt a szint alatt azt jelzi, hogy a bikák képtelenek megvédeni azt, előrevetítve az ETH token $2,840-ra történő csökkenését.

Toncoin Ára Újrakísérletezi a Konszolidációt $7 Felett

A megnövekedett bearish hangulat közepette a kriptotérben a Toncoin (TON) ára továbbra is egy zárt tartományban kereskedik $6,220 és $7,400 között. Azonban a Layer-1 token pozitív árfolyam-mozgást mutatott az elmúlt 24 órában, és közelít az ellenállási szinthez.

Míg a technikai mutatók vegyes jeleket adnak, ennek a tesztnek az eredménye továbbra is bizonytalan. Ráadásul egy bearish kereszt alakult ki az Egyszerű Mozgó Átlagban (SMA), ami növekvő eladási nyomást sugall.

Azonban a Mozgó Átlag Konvergencia Divergencia (MACD) viszont potenciális bearish konvergenciát jelez az 1 napos időkeretben. Ha a piac a Toncoin árát az ellenállási szint $7,40 fölé nyomja, a bikák felkészülnek az előző történelmi csúcs (ATH) újbóli tesztelésére a következő hétre.

Angry Pepe Fork (APORK): Egy Mémérme Egyedi Hasznossággal

Az Angry Pepe Fork nagy fogássá válik az előértékesítési piacon, és az iparági szakértők az egyik legjobb figyelt kriptomémérmeként említik. A platform lényege, hogy újraírásra kerül a mémérme narratívája egy hasznossággal rendelkező token bevezetésével, amely kiemelkedik a társai közül. Különösen az Angry Pepe Fork egy egyedi conquer-to-earn modellt vezet be, amely lehetővé teszi a résztvevők vagy „Angry Pepe Fork Army” számára, hogy közösségi jutalmazási rendszerben vegyenek részt.

Különösen a résztvevők növelik a staking jutalmaikat vagy az éves százalékos hozamukat (APY), ha zombimémérmeket hódítanak meg csoportosan. Ráadásul a folyamatban aktívan részt vevő tagok jelvényeket kapnak, amelyek növelik rangjukat az APORK ökoszisztémán belül. Ez az innovatív megközelítés megkülönbözteti az APORK-t más, a Solana hálózaton lévő top mémérmektől, amelyek hasznosság nélküliek, így kiemelkedővé téve a piacon.

Ezen felül a platform egy staking dApp-ot kínál, amely rugalmas lekötési időszakokat kínál 30, 60 vagy 90 napos időtartamokra, azzal a céllal, hogy növelje a résztvevők befektetési megtérülését, az időtartamtól függően. Ez a közösség által vezérelt megközelítés és a potenciális partnerségek jelentős cégekkel további hasznosságokat hoznak létre, amelyek várhatóan növelik a növekedést és tovább erősítik a tokeneket, mint a legjobb kriptovalutát.

Eközben az APORK natív token jelenleg az előértékesítés 1. szakaszában van, és ára $0.014, 10% bónusszal minden vásárlásra. Ráadásul az elemzők előrejelzése szerint az Angry Pepe Fork token árfolyama több mint 200%-kal emelkedhet az előértékesítés végéig, és akár 350%-kal is nőhet, miután felkerül a top tőzsdék platformjaira.

Jó Alternatíva Lehet-e az Angry Pepe Fork az Ethereum Árfolyam Korrekciója Közepette?

Mivel az Ethereum ára egy nehéz hetet zárt, és az adatok azt sugallják, hogy további csökkenés várható, az Angry Pepe Fork potenciális megoldásként jelent meg a kriptobefektetők számára. Ez az érme várhatóan nagy áremelkedést tapasztal majd, különösen, amikor a nagyobb tőzsdei platformokon megjelenik. Az elemzők egy 10x áremelkedést jósoltak az APORK érmének még a hónap vége előtt, miután a legjobb kriptovalutaként nevezték meg a vásárláshoz.

Látogasd meg az Angry Pepe Fork előértékesítését.

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában