2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Új Memecoin Fenyegetés Készül Történelmet Írni: Felülmúlhatja az APORK a PEPE-t és a FLOKI-t?

2024-06-10 08:43 | Nézettség: 135
A digitális eszközökbe való befektetésnél a meme coinok bizonyulnak a legjobb választásnak.

Bár a legnépszerűbb meme coinok hajlamosak árfolyam ingadozásra, ugyanakkor hatalmas hozamokat is garantálnak. A Lookonchain legfrissebb adatai bizonyítják, hogy a bálnák az elmúlt hetekben milliókat kerestek a meme coinok kereskedésével. Bár a Pepe és a Floki a legjobb meme coinok közé tartozik a piacon, egy új kihívó hamarosan felülmúlhatja őket. A „Conquer to Earn” modellel az Angry Pepe Fork (APORK) készül átvenni a meme coin piacot a következő hetekben.

pepe

Angry Pepe Fork – A Memecoin Titán, amely uralni fogja a piacot

Az Angry Pepe Fork (APORK) a világ legkeresettebb Solana-alapú meme coinjává válhat. Azok számára, akik lemaradtak az utolsó Pepe Coin rallyról, amely során egy bálna több mint 46 millió dollárt keresett, az Angry Pepe Fork egy kihagyhatatlan meme coin. Az előértékesítés korai szakaszában van a legjobb lehetőség a token felhalmozására. Az Angry Pepe Fork natív tokenje, az APORK mindössze 0,014 dollárért kapható.

Az elemzők arra számítanak, hogy az APORK ára 200%-kal nő az előértékesítés során, és 350%-kal a listázáskor. Mivel csak egy fix 1,9 milliárd token áll rendelkezésre, az APORK az egyik legjobb meme coin az szakértők figyelőlistáján. Különösen figyelemre méltó, hogy az Angry Pepe Fork staking dApp már az előértékesítés során elérhető lesz. Lényegében a felhasználók a staking portálon keresztül kereshetik a tokent.

Az Angry Pepe Fork küldetése, hogy az APORK hadsereggel meghódítsa az összes zombi meme coint. Az Angry Pepe Fork nem csupán egy hétköznapi, haszontalan meme coin, hanem egy lehetőség arra, hogy a „Conquer to Earn” rendszer segítségével pénzt keressen. Az APORK hadsereg tagjai a staking opció révén kereshetnek. Lényegében, ahogy az APORK hadsereg több zombi meme coint hódít meg, az éves hozam (APY) növekszik.

Közben a felhasználók az APORK tokent azzal kereshetik, hogy bizonyítják rátermettségüket és bátorságukat a csatatéren, és az APORK közösség magasan dekorált tagjaivá válnak. Az APORK az egyik új Dogwifhat és Bonk rivális, amely a meme coinok meghódítására törekszik. A közelgő partnerségeivel és növekvő lendületével az APORK akár 50-szeres növekedést is elérhet 2024 végéig.

A Pepe Kereskedési Volumene Emelkedik, Ahogy Az Elemzők Új Csúcsokat Várnak

A Pepe az egyik legnépszerűbb meme coin, amely az utóbbi időben nagy vonzerőt tapasztalt. A Lookonchain legfrissebb adatai szerint egy Pepe befektető 5,3 millió dollárt keresett mindössze 6 hónap alatt. Ez néhány héttel azután történt, hogy egy bálna 46 millió dollárt keresett a Pepével. A piaci adatok alapján a Pepe ára az elmúlt évben több mint 1000%-kal nőtt, jelezve a meme coin masszív elfogadását.

Bár a rally lehűlt, a Pepe piaci kapitalizációja még mindig 5 milliárd dollár felett van. Közelebbről nézve a Pepe kereskedési volumene is növekszik, spekulációkat váltva ki, hogy a Pepe meghaladhatja a májusi ATH rekordját, ami 0,000017 dollár volt. A technikai elemzés szempontjából a Pepe coin az 50 napos SMA felett kereskedik. Miközben a token a korrekciós fázisban van, a következő bikapiac az árfolyamot 0,000030 dollár fölé nyomhatja.

A Piaci Bizonytalanságok Ellenére A Floki Ára Hamarosan Elérheti A 0,001 Dollárt

A Floki Inu (FLOKI) vegyes jeleket mutat a meme coin piacon, miközben a piaci korrekció elhúzódik. A CoinMarketCap adatai szerint a Floki ára az elmúlt évben 900%-kal, az elmúlt hónapban pedig 55%-kal emelkedett.

A népszerű meme coin minimális kereskedési aktivitást tapasztal, a Floki kereskedési volumene enyhe növekedést mutat. A technikai elemzés szempontjából a Floki az elmúlt hónapban 17 zöld napot tapasztalt, ami pozitív jel. Bár az Angry Pepe Fork jobb kilátásokkal rendelkezik, a Floki továbbra is az egyik legjobb meme coin, amelybe most érdemes befektetni, és az elkövetkező hetekben elérheti a 0,001 dollárt.

Látogassa Meg Az Angry Pepe Fork Előértékesítést

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában