2024. június 13., csütörtök
Antal, Anett névnapja

A Pullix (PLX) az előértékesítés 5. szakaszába lép! A Bonk (BONK), az Ethereum (ETH) és a Dogecoin (DOGE) tartók a TradFi projektet célozzák meg a nyereség érdekében

2023-12-31 14:32 | Nézettség: 318
A legutóbbi, 2021-es bikapiacot követően két évvel később – 2023 – volt a legizgalmasabb az utóbbi időben.

pullix

Számos kriptovaluta megjelenésével a Pullix (PLX) egyedülálló koncepciójával – a kereskedés hibrid megközelítésével – tűnik ki. Nemrég behatolt az előértékesítés negyedik szakaszába, ahol a Bonk (BONK), az Ethereum (ETH) és a Dogecoin (DOGE) tulajdonosok hatalmas nyereségre törekedtek.

Ez a bejegyzés a Pullix iránti növekvő érdeklődést tárgyalja, és kitér arra, hogy miért üdvözölték a legjobb kriptovaluta-befektetésként. Kezdjük.

Pullix (PLX): Szárnyaló befektetői érdeklődés

A kriptográfiai szcéna a Pullix (PLX) hibrid kereskedési platform megjelenésével nyüzsgő volt. A központosított (CEX) és decentralizált (DEX) tőzsdék metszéspontjában áll. Egyedülálló kereskedési megközelítése alkalmassá teszi az elfogadásra és a megdöbbentő növekedésre. Ez magyarázza a befektetők, köztük a Dogecoin, Ethereum és Bonk tulajdonosok elsöprő részvételét az előértékesítésben.

De milyen problémákat fog megoldani? Nem titok, hogy a DeFi világának egyik legnagyobb problémája a likviditás. Ezt hibrid DeFi-modelljén keresztül fogja megoldani. Ezenkívül az intézményi likviditásszolgáltatókkal – az 1. szintű bankokkal – való partnerség révén, valamint a felhasználókat arra ösztönzi, hogy tét- és hozamgazdálkodáson keresztül likviditást biztosítsanak, meg fogja oldani a kihívást.

Ezenkívül a megoldásra törekvő egyéb problémák közé tartozik a magas költségek, a korlátozott eszközök, a szabályozási kétértelműségek és az alacsony megbízhatóság (FTX-összeomlás és a közelmúltban történt Binance-egyezség). E kihívások kezelésére globális eszközöket (kripto, részvények stb.), olcsóbb díjakat és átláthatóságot kínál majd.

Az előértékesítés negyedik szakaszában egy token ára mindössze 0,07 dollár. A legjobb kriptovaluta befektetésnek tartják, az elemzők ötvenszeres áremelkedésre számítanak az indulást követő első hat hónapban. Ez a legjobb új kriptográfiai eszköznek tekinti a befektetést.

Bonk (BONK): További hátrányok?

Nem számít, hogy mémrajongó vagy-e vagy sem; valószínűleg hallottál volna Bonkról (BONK). Vitathatatlanul ez a legjobban teljesítő kriptovaluta ebben az évben, évről évre több mint 13 000%-ot szárnyalt.

Míg a Bonk kriptoval kapcsolatosan idén hatalmas emelkedés következett be, az elemzők egy közelgő árkorrekcióra tippeltek. A Crypto GVR, az X (korábban Twitter) elemzője azok közé tartozik, akik Bonk-dömpinget hívtak . A Bonk kriptoárakra vonatkozó előrejelzése igaznak bizonyul.

A cikk írásakor a Bonk ára 0,00001533 USD. Az elkövetkező napokban várható lerakások miatt a kereskedőknek óvatosságra intettek.

Ethereum (ETH): 9000 dollár 2024-re?

Az Ethereum (ETH) nagyrészt inaktív volt 2023 utolsó negyedévében. A 2200 és 2300 dolláros szintek körül konszolidálódott. Az utóbbi időben azonban úgy tűnik, hogy egyre nagyobb teret nyer.

Jelenleg az Ethereum ára 2300 dollár körül van . Tekintettel a DeFi szektorban betöltött kritikus szerepére, 2024-ben várhatóan szárnyalni fog a várható bikapiacon. Ha nincs némi ETH a portfóliójában, most itt az ideje, hogy megtegye.

A Crypto GVR Ethereum ár-előrejelzése szerint 2024-ben eléri a 9000 dollárt . Ez olyan befektetéssé teszi, amelyet nem szabad kihagyni.

Dogecoin (DOGE): Az első memecoin

A Dogecoin (DOGE) az első memecoinként tette le névjegyét a kriptográfiai térben. Vezető státusza a mémek ökoszisztémájában a befektetők és a rajongók kedvencévé teszi.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a Dogecoin bearish nyomással küzd. A Dogecoin ára ma 0,0927 dollár, ami 0,1 dollárról esik vissza, ami gyorsan kulcsfontosságú ellenállássá válik. A befektetők és az elemzők azonban továbbra is bizakodóak.

A Crypto Voodoo Dogecoin 2024-re és 2025-re szóló előrejelzése 1,5 dollárra teszi az árát. Jelentős növekedési potenciálja fényében ez az egyik legnépszerűbb altcoin jövőre.

Következtetés

A Pullix előértékesítésében való tömeges részvétel előrehozta a tervezettet, a közelmúltban az ötödik szakaszba lépett kevesebb mint 4 hét alatt, az előértékesítés felülmúlta a várakozásokat. Egyedülálló megközelítése és elképesztő növekedési potenciálja révén a befektetők új kedvencévé vált. Ha meg akarja lovagolni a bullish hullámát, most részt vehet az elővételben, mielőtt az ár 0,12 dollárra emelkedik.

Látogassa meg Pullixet

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: