2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

A Raboo figyelemreméltóan emelkedik, miközben a Bitcoin SV és a Core megbotlottak az elmúlt 30 napban

2024-05-27 19:22 | Nézettség: 136
A kriptopiac újra felforrósodik, miután a Bitcoin nemrég elérte a 70 000 dolláros határt az elmúlt héten. A kereskedők folyamatosan keresik azokat az új, forró kripto befektetési lehetőségeket, amelyek nagy nyereséget hozhatnak a következő bullish ciklusban. Az ígéretes, új kripto gyöngyszemek, mint például a Raboo, a trendi projektek közé tartoznak, amelyek várhatóan az elkövetkező években emelkedni fognak. Az új belépők, mint a Core, nem tudták fenntartani gyors tempójukat, miután új csúcsokat értek el 2024-ben, míg a régebbi altcoinok, mint a Bitcoin SV, hanyatlóban vannak. Az elemzők a Raboo-t az év következő forró új kriptójának azonosították, és becslések szerint az AI/SocialFi mém érme 100-szoros nyereséget érhet el. Vizsgáljuk meg, miért!

A forró új kripto Raboo több mint 1,4 millió dollárt gyűjtött, és belépett az előértékesítés harmadik szakaszába

raboo kripto token ICO

A Raboo az egyik legígéretesebb előértékesítési indulás volt a kriptopiacon idén. Eddig az innovatív AI és SocialFi mém érme több mint 1,4 millió dollárt gyűjtött az indulásának harmadik szakaszában. Ez arra késztette az elemzőket, hogy úgy vélik, a Raboo parabolikus magasságokba emelkedhet 2024-ben, miután az előértékesítést követően tőzsdékre kerül.

A Raboo ötvözi a mém érme formátum robbanásszerű víruspotenciálját, ösztönözve a tulajdonosokat, hogy mémeket hozzanak létre és terjesszenek AI generátorával cserébe Raboo tokenekért, jutalmakért és ajándékokért. A Raboo egyedi post-to-earn mechanizmusát kihasználva növeli közösségét és ökoszisztémáját, ezzel több figyelmet és likviditást vonzva a projekthez. Ez az innovatív AI és SocialFi keverék arra készteti az elemzőket, hogy a Raboo-t az év forró új kripto befektetési lehetőségének tekintsék, amelynek potenciális 100-szoros növekedése a projekt elérhetőségén belül van.

A Bitcoin SV 12%-ot esett az elmúlt 30 napban

A Bitcoin SV (Satoshi Vision) egy Bitcoin fork, amely hűséges akar maradni a Bitcoin eredeti elképzeléséhez, mint „elektronikus peer-to-peer készpénz megoldás”. A Bitcoin SV 2021 áprilisában érte el az 490 dolláros csúcsát, amikor az akkori forró új kripto volt. Azonban 2024-re előrehaladva a Bitcoin SV bullish lendülete nagyrészt elpárolgott. Míg a Bitcoin SV továbbra is az egyik legnagyobb Bitcoin fork marad a piaci kapitalizáció szerint a top 100 kriptó között, a Bitcoin SV a május nagy részében esett, és az érme ára 63 dollár körül mozog, ami 12%-os csökkenést jelent az elmúlt hónapban.

A Core jelentős lendületet veszített a 2023 februári csúcsok után

A Core 2023 egyik forró új kripto jelöltje volt, és 2023 februárjában érte el az 6,14 dolláros csúcsot. Azóta a Core novemberben 0,33 dolláros mélypontot ért el. Azóta a Core visszapattant 2,03 dollárra az írás idején, tisztességes profitot hozva azoknak a befektetőknek, akik időzítették a mélypontot. Azonban azoknak a befektetőknek, akik hátrányos áron szálltak be, a Core az elmúlt 30 napban alulteljesített. A Coingecko adatai szerint a Core 9,2%-ot esett az elmúlt 30 napban.

Összegzés

A Core, a Bitcoin SV és a Raboo között a Raboo van a legjobb helyzetben a jelentős nyereség eléréséhez. A $RABT token ára 0,0042 dollár, és ez a forró új kripto lehet a következő 100-szoros növekedési jelölt 2024-ben. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy alacsony belépési áron csatlakozzon.

Csatlakozz a Raboo előértékesítéséhez ITT.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: