2024. május 18., szombat
Erik névnapja

A Rollblock (RBLK) befektetés olyan lehet, mint a Binance Coin (BNB) vagy a Solana (SOL) vásárlása egy dollár alatt

2024-05-13 04:11 | Nézettség: 91
A kriptovaluták bebizonyították, hogy jó lehetőséget jelentenek a pénzkeresésre azoknak, akik hajlandók vállalni a kockázatot. Ideális befektetési lehetőség azok számára, akik olcsón vásárolják meg őket. A Binance Coin (BNB) és a Solana (SOL) azon vezető kriptovaluták közé tartoznak, amelyek értéke az évek során növekedett.

Az elemzők úgy vélik, hogy a Rollblock (RBLK), egy új kriptódeviza, a Binance Coin és a Solana pályáját fogja követni az elkövetkező hónapokban. Éppen ezért, az RBLK token vásárlása most, amikor 1 dollár alatt van az ára, hosszú távon nyereséges lesz.

rollblock kriptó

Rollblock (RBLK) várhatóan 880%-kal fog emelkedni az előértékesítés során, majd a bevezetés után 100-szorosára nő

A Rollblock a világ első közösségi támogatású kriptó-tokenje, amely célul tűzte ki a DeFi és a CeFi játékok közötti szakadék áthidalását, miközben mindkét világ legjobbját ötvözi. A Rollblock projekt az átláthatósági problémák megoldásának ötletével kíván forradalmasítani az online játék piacot. A Rollblock a blokklánc technológiát használja annak biztosítására, hogy minden tranzakció állandó és változtathatatlan legyen, megnehezítve ezzel a fogadások módosítását.

Míg a Binance és a Solana hálózata KYC-t igényel, a Rollblock egyszerűbbé teszi a felhasználók számára a regisztrációt, mivel csak egy e-mail címre van szükségük a KYC nélkül. A Rollblock platform többféle lehetőséget kínál, hogy a felhasználók profitálhassanak belőle. A bevételmegosztási modell biztosítja, hogy a Rollblock bevételének egy részét a token tulajdonosai kapják meg. A Rollblock ezt úgy éri el, hogy az ebből származó bevételt az nyílt piacon lévő tokenek visszavásárlására használja fel, amelyek felét véglegesen elégetik, a másik felét pedig a tulajdonosoknak adják, a kriptoszektor egyik legjövedelmezőbb staking APY-jával.

Az $RBLK token ráadásul erős szerepet játszik az ökoszisztémában. Szükség van rá bizonyos játékokhoz való hozzáféréshez, a játékosok stakelhetik jutalmak megszerzése érdekében, valamint fizetőeszközként szolgál a platformon. Az RBLK jelenleg az előértékesítés első szakaszában van, és mindössze 0,01 dollárért vásárolható. Az elemzők 800%-os rallyt jósolnak a következő hónapokra, így most a legjobb idő felhalmozni belőle.

A jogi megfelelés és a biztonság szempontjából a Rollblock teljesen engedélyezett entitásként működik, miközben biztosítja a játékosok biztonságát, és világszerte eléri a közönséget. A biztonság első osztályú, mivel a játékosok minden adata a legújabb titkosítási és blokklánc technológiával védett. Mindent összevetve, az RBLK kiváló kriptovaluta azoknak a kereskedőknek, akik a következő hónapokban szeretnék növelni a bevételeiket.

Binance Coin (BNB): A legjobb kriptobefektetés páratlan értéknövekedéssel

A Binance Coin (BNB) a Binance tőzsde natív tokene, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje. Bár az anyatőzsde az SEC-vel szabályozási problémákkal küzd, a token az elmúlt hónapokban zavartalanul növekedett. A Binance Coin ára az elmúlt héten 6%-kal emelkedett, így felkerült a legjobb kriptoérmék listájára.

A CoinMarketCap statisztikái alapján a Binance Coin kereskedési volumene és piaci kapitalizációja is jelentős emelkedést mutatott. Hetekig tartó medvés piac után a BNB 580 dollár felett stabilizálta a támogatást. Számos szakértő jósolja, hogy újra teszteli a 690 dolláros csúcsot. Bár a Binance Coin piaci hangulata medvés, erős jelek utalnak arra, hogy hamarosan emelkedés várható.

Solana (SOL) közelmúltbeli csökkenése nem változtat hosszú távú potenciálján

A Solana (SOL) továbbra is az egyik legjobb blokklánchálózat, amely lehetővé teszi a nagyobb méretezhetőséget, ezzel növelve a platform használhatóságát. Megjelenése óta a Solana hatalmas növekedést ért el, a platformon épített tokenek pedig nagy elfogadottságot mutatnak. Miután januárban 85 dollár alá került, a Solana ára április elején 200 dollár fölé ugrott, először 2021 óta.

Az elmúlt héten a Solana ára 5%-kal emelkedett, ahogy kilábal a medvés trendből. Bár a Solana kereskedési volumene és piaci kapitalizációja csökkent, hosszú távú potenciálja nem kétséges. Az elmúlt héten a Solana tranzakciós díjak tekintetében megelőzte az Ethereumot. A folyamatos elfogadottsággal a Solana hamarosan fellendülni fog, így jó vételi lehetőség a csökkenés során.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Honlap: presale.rollblock.io

Közösségi média: linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: