2022. június 25., szombat
Vilmos névnapja

A siroki Borics Ádám, aki a messzi Újvilágban is magával viszi a ketrecbe nemzete lobogóját.

2022-03-15 13:50 | Nézettség: 463
Heti 6 napot edz a 27 éves harcos, akit angolul csak kölyöknek, „The Kid”-nek hívnak.Borics Ádám egy siroki srác Heves megyéből, aki kitartó elhivatottsággal tör a világhírnév felé.

 

 

Ádám tegnap egyhangú pontozással megnyerte a St. Louis-i Bellator 276 gála főmérkőzését Mads Burnell ellen, ami azt jelenti, hogy ezzel biztossá vált: a magyar pehelysúlyú legközelebb övért bunyózhat majd pehelysúlyban.

Nézzük mit nyilatkozott Ádám a mérkőzés után.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=bKYWg32Zw2I

Borics Ádám magyar kevert harcművész, jelenleg a Bellator MMA szervezet sportolója. 2021 májusával bezárólag a harmadik számú kihívó a Bellator hivatalos pehelysúlyú ranglistáján.

Legnagyobb győzelmei a korábbi bajnok Pat Curran elleni 2. menetes kiütéses győzelme, valamint Jeremy Kennedy elleni pontozásos sikere.

Nagyon várom, hogy újra ketrecbe léphessek és kiadhassam magamból azt a sok munkát, amit október óta végzek. Többször le kellett lassítanunk felkészülést, az időpontváltoztatások miatt. Nagyon szeretném megköszönni mindenkinek azt a sok biztató üzenetet, amit küldtek, tényleg rettentően sok erőt tudok ezekből meríteni. Hálás vagyok, hogy ilyen szurkolóim vannak, és mindent bele fogok adni azért, hogy Magyarország büszke legyen rám.