2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

A Stacks (STX) és a Tron (TRX) fenntartja az ár emelkedésének lendületét, vajon ezek a pályák megfelelnek-e ennek az új mém érméknek?

2024-03-02 09:29 | Nézettség: 226
A Stacks (STX) és a Tron (TRX) fenntartja az áremelkedés lendületét, vajon ezek a pályák megfelelnek-e ennek az új mém érméknek?

kangamoon stacks

E hónap eleje óta mindkét kriptovalutánál jelentős áremelkedések voltak tapasztalhatók, és márciusig még magasabb árakat érhetnek el. Noha a befektetők több biztosítékot kapnak ettől, a mém-érmék területének új határát, a KangaMoont is fontolgatják, mivel annak előértékesítése gyorsan elfogy, jelenleg több mint 347 000 dollárt tesz ki.

A stack (STX) ára 100%-kal magasabb a hónap elejétől

A Stacks (STX) egyre nagyobb lendületet kap, valamint a kriptopiacba vetett bizalommal, mivel a natív token a hónap eleje óta folyamatosan emelkedett. Mivel az árdiagram jelenleg 117%-os növekedést mutat az elmúlt hónapban, a Stacks token ebben a hónapban az egyik legjobban teljesített.

Míg a Stacks ára erősen tartja magát a heti 2,39 és 3,27 dollár közötti ártartományban , márciusban még mindig megvan a lehetősége ennek a tartománynak a megduplázására. A token 18,18%-ot erősödik az elmúlt héten, miközben kétségbeesetten próbálja felülmúlni az újabb ellenállást 3,33 dolláron. Végső soron a Stacks sok potenciált mutat jó kriptovásárlásként.

A Tron (TRX) az idei év kezdete óta folyamatosan emelkedő árát tartja

A Tron (TRX) érme számos enyhe ingadozás ellenére az év eleje óta egyértelműen felfelé ívelt árfolyamot mutatott, amikor árdiagramját szorosan megfigyeljük. A kriptográfia 26,40%-ot fejlődött az elmúlt hónapban, és több mint 1,70%-ot az elmúlt héten.

Ha a Tron ára csak 70%-kal tartja fenn ezt a felértékelődést több mint egy hónapig, akkor végül akár 1 dollárig is árazhat. Jelenleg a token heti 0,1372 és 0,1434 dollár közötti tartományban tart, és erősen tartja 0,1403 dolláros támogatását.

Gyorsan elfogy a KangaMoon (KANG) a 2. szakasz előértékesítésében, mivel a következő legjobb mém érme egy gyöngyszem lesz

A KangaMoon (KANG) jelenleg a második előértékesítési fázisában már rohamosan fogy, mivel alacsony, 0,0075 dolláros áron kapható, 10%-os befizetési bónusz mellett a korai befektetők számára. Eközben, míg a korai befektetők már 50%-os ROI-t zártak, az elemzők jelentős növekedést jósolnak, amely az év végére akár 350%-os hozamot is elérhet.

A mém-érmék terén a többi hasznossághiányos kriptotokenek térnyerése közepette a KangaMoon erős játékosként emelkedik ki, aki készen áll arra, hogy felrázza az egész mémérmepiacot. A blokklánc játékfunkciók, a közösségi hálózatok és a decentralizált pénzügyek (DeFi) integrálásával a KangaMoon lebilincselő élményt nyújt a befektetőknek, mémek vonzerejét és praktikus használatát egyaránt. 

Más lebilincselő tevékenységek mellett a KangaMoon felhasználók csatákban vehetnek részt jutalmak és nyeremények megszerzéséért, miközben játékkaraktereket alkothatnak, nagy értékű NFT-t és játékon belüli eszközöket gyűjthetnek, miközben egy dedikált piacon kereskedhetnek. Páratlan vonzerejét tekintve a KangaMoon már most is jelentős figyelmet kap, és az idei év végére hatalmas növekedésnek indul. 

Végső soron, a KANG birtokosai növelhetik jutalmukat azáltal, hogy részt vesznek közösségi eseményeken, és meghívják barátaikat, hogy csatlakozzanak. Mivel a játékipar tovább terjeszkedik, és az előrejelzések szerint 2030-ra eléri a több billió dolláros piacot, a KangaMoon célja, hogy a befektetők számára jelentős, 350%-os értéknövekedést biztosítson az előértékesítés lezárultáig.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: