2024. március 1., péntek
Albin névnapja

A telep sztárja 🌟 Tejfel Jenő és Ruzsa Magdi

2023-07-13 21:59 | Nézettség: 938
Telep sztárja 🌟 című megrázó és inspiráló film, amely Európa egyik legnyomorúságosabb helyére, a munkácsi cigánytelepre kalauzol el. Kövesd Tejfel Jenő lenyűgöző történetét, aki a mindennapi túlélésből teremt valami különlegeset: egy tehetségkutató fesztivált, amely felkavarja az egész környéket. De a meglepetések itt még nem érnek véget. A valódi "megasztár", Ruzsa Magdi is részt vesz a zsűri tagjaként, és Tejfel Jenő személyes küzdelmének tanúi lehetünk, ahogy álmaival küzd, hogy színpadra lépjen és csodálatosan énekeljen. Ez a film nem csupán a nyomorúságot mutatja be, hanem az emberi hit erejét, és átértékeli az életünket. Ne hagyd ki ezt a megragadó alkotást, amely garantáltan megérint és erősebbé tesz. Nézd meg a Telep sztárját, és változtasd meg az életedet!

Ahol a lét a tét! De szó szerint!

Európa egyik legnyomorúságosabb helye a munkácsi cigánytelep, Kárpátalján, Ukrajnában. Aki egyszer ott jár, sosem feledi. Én magam tízszer voltam ott, ahol a tét a mindennapi túlélés. 

Egy telepen lakó fiú, Tejfel Jenő álmodott egy nagyot: megszervezte a nyomornegyed tehetségkutató fesztiválját, a "Telep sztárja"-versenyt, amely fenekestül forgatta fel az egész környéket. 

🌟

Ez a film azonban sokkal több annál, minthogy bemutassa az elképzelhetetlen nyomorban élő emberek mindennapjait. A Telep sztárja zsűrielnökének ugyanis az igazi "megasztárt", Ruzsa Magdit kérték fel. És történetünk tulajdonképpen itt kezdődik: Tejfel Jenő ugyanis pontosan ugyanabba a Megasztárba jelentkezett, mint Magdi; csakhogy Tejfel jenő előbb nem kapott útlevelet, aztán vízumot se, így át sem mehetett Ukrajnából Magyarországra. Akkor döntötte el: olyan esélyt ad a telep lakóinak, amit ő maga sosem kapott meg..., hogy aztán ennek a filmnek a végén Tejfel Jenő mégis színpadra lépjen és énekeljen, méghozzá csodálatosan. 

Történet a soha fel nem adásról, a hitről, a fizikai nyomorúságról és a lelki gazdagságról. EZ A TELEP SZTÁRJA!

Aki megnézi a filmet, átértékeli az életét és sokkal erősebb lesz, garantálom! 

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=yxpcGqEKOL4