2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

A top 5 kriptovaluta 2024-ben: Rollblock (RBLK) robbanásszerű előértékesítése és várható nyereségei, amelyek felülmúlhatják a BTC-t, az XRP-t, a BNB-t és a TON-t

2024-06-02 03:03 | Nézettség: 111
A kriptopénzpiac dinamikus tájképe folyamatosan fejlődik és alkalmazkodik.

Míg a vezető szereplők, mint a Bitcoin (BTC), valamint altcoinok, mint a Ripple (XRP) és a Binance (BNB) erős jelenléttel bírnak, az innovatív projektek, mint a Rollblock (RBLK) folyamatosan feltűnnek, és képesek lehetnek felborítani a status quo-t. Ez az elemzés az 5 legjobb kriptovalutát azonosítja, amelyek potenciális zavaró tényezők 2024-ben: Bitcoin, Ripple, Binance Coin, Rollblock és Toncoin (TON).

rollblock kripto ico

Rollblock (RBLK): Kiváló előértékesítési teljesítmény

A Rollblock (RBLK) az egyik legjobb befektetési lehetőségként tűnt fel 2024-ben, köszönhetően elképesztő előértékesítési teljesítményének. A GambleFi protokoll több mint 650 000 dollár bevételt gyűjtött az előértékesítés során, és 40%-os ROI-t ért el az árfolyam értékében, miután az RBLK ára 0,010 dollárról 0,014 dollárra emelkedett az előértékesítés harmadik szakaszában. Azonban sikerének oka nem csak az előértékesítési piacon jelenlegi kínálatában rejlik.

Új rést alakított ki a kriptopiacon, mint GambleFi protokoll, a Rollblock arra készül, hogy felborítsa az online szerencsejáték ipart egy teljesen engedélyezett, blockchain technológiával működtetett online kaszinóval. A Rollblock különösen a hagyományos online kaszinókban fennálló kulcsfontosságú problémák megoldására törekszik. A transzparencia, a pénzek biztonsága és a működési hatékonyság javításával a Rollblock jelentős figyelmet keltett a szélesebb kriptopiacon.

Többek között a Rollblock nem követeli meg a felhasználóktól a KYC ellenőrzések okozta bonyodalmak átvészelését, mint a legtöbb hagyományos társánál. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy a résztvevők csak egy e-mail cím használatával regisztrálhatnak és privát módon játszhatnak kaszinójátékokat. Továbbá a játékosoknak nem kell aggódniuk a tisztességtelenség vagy adatlopások miatt, mert a Rollblock minden tranzakciót és fogadási rekordot egy decentralizált tárolóhálózaton tárol.

A Rollblock egy másik figyelemre méltó tulajdonsága a bevételmegosztási modell, amely lehetővé teszi a token birtokosok számára, hogy passzív jövedelmet szerezzenek. A Rollblock különösen heti bevételeinek akár 30%-át használja fel az RBLK tokenek visszavásárlására a nyílt piacon, a tokenek felét elégeti, a másik felét pedig staking jutalmakra fordítja. Ez folyamatos vásárlási nyomást teremt, amely jutalmazza a birtokosokat, és felpumpálja az altcoin árát. Míg a szakértők 100-szoros növekedést jósolnak az RBLK számára a Q3-as indulás után, a Rollblock megszilárdította helyét a legjobb kriptovaluták között, amelyek hatalmas hozamot ígérnek.

Bitcoin token: A piac hullámvölgyben az SEC Spot ETF jóváhagyási hírei után

A Bitcoin (BTC), a piaci kapitalizáció alapján vezető kriptovaluta, az elmúlt héten viharos kereskedési időszakon ment keresztül, jelentős árfolyam ingadozásokkal. Ennek a volatilitásnak a katalizátora az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének (SEC) spot Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos hírek voltak.

A hét elején a BTC ára közel 72 000 dolláros többlétes csúcsra emelkedett, ami a piac lelkesedését mutatta az SEC döntésének potenciális hatása iránt. Az eufória azonban rövid életű volt, mivel az árfolyam május 23-án, csütörtökön, órákkal az SEC hivatalos jóváhagyási bejelentése előtt 66 500 dollár alá zuhant.

Közben a piac reakciója gyors volt, mivel a befektetők látszólag profitot realizáltak a jelentős áremelkedés után. Mindazonáltal a Bitcoin pénteken és a hétvégén visszanyerte némi elvesztett talaját, visszamászva a 69 000 dolláros szintre. Ez a felfelé mutató lendület hétfőn is folytatódott, amikor a BTC több mint egy hét után először átlépte a 70 000 dolláros határt.

Annak ellenére, hogy a bikák erőfeszítései nem tudták fenntartani ezt a rallyt, a Bitcoin ezt követően éles csökkenést tapasztalt, és 66 000 dollár fölé süllyedt. Azonban, mivel az SEC folytatja a különféle kriptóval kapcsolatos termékek értékelését és jóváhagyását, a befektetők arra számítanak, hogy a BTC ára a közeljövőben emelkedni fog.

Ripple Token: Nagy Bálna Tranzakciók Spekulációt és Optimizmust Váltanak Ki

A kriptovaluta közösség tele van spekulációval a május 28-án, 2024-en történt két nagy Ripple (XRP) tranzakció felfedése után. A Whale Alert, egy szolgáltatás, amely jelentős kriptovaluta mozgásokat követ nyomon, jelentette ezeket az átutalásokat, amelyek összesen közel 50 millió XRP tokent tettek ki. Az első tranzakció 29,280,000 XRP mozgatását tartalmazta, amely hozzávetőlegesen 15,4 millió USD értékű, egy azonosítatlan tárcából a Bitstamp, egy jól ismert kriptovaluta tőzsdére.

A második átutalás, ugyanattól a küldőtől származik, 19,880,000 XRP tokent küldött a Bitso, egy másik elismert tőzsdére. Ezeknek a jelentős átutalásoknak az indítéka továbbra is tisztázatlan, de az időzítésük jelentős izgalmat keltett az XRP közösségben. Sokan ezeket a tranzakciókat potenciálisan bikás jeleknek tekintik, ami optimizmust kelt az XRP token jövőbeni kilátásaival kapcsolatban.

Binance Coin: Szakértők Erős Teljesítményt Jósolnak, Lehetőséggel az 1,000 USD Elérésére

A piaci szakértők szerint a Binance Coin (BNB) 2024-ben jól fog teljesíteni, egy bikás árelőrejelzéssel, amely az év végére 887,50 USD-t érhet el.

Ez az optimista előrejelzés több tényezőn alapul: Először is, a BNB Chain csapata bejelentette a DAU Ösztönző Program elindítását, amely célja, hogy akár 200,000 USD-vel jutalmazza a hálózatra épülő projekteket. Ez az kezdeményezés várhatóan növeli a BNB token iránti keresletet, mivel a fejlesztők és projektek integrálják a tokent a termékeikbe és szolgáltatásaikba.

Másodszor, a BNB ára szilárd támogatást talált az 595 USD szintnél, ami erős vásárlói nyomást és a befektetői bizalmat jelzi a token jövőbeni növekedési potenciáljával kapcsolatban. Ha a BNB ár sikeresen áttör a 610 USD ellenállási szinten, akkor várhatóan még magasabb nyereségeket érhet el 2024 folyamán.

Továbbá, ha az általános piaci hangulat és a befektetői lelkesedés a BNB ár iránt tovább növekszik, a token akár az 1,000 USD-t is elérheti 2024-ben. Ez lenyűgöző mérföldkő lenne, amely bemutatja a Binance Coin növekvő elfogadottságát és hasznosságát a szélesebb kriptovaluta ökoszisztémában.

Toncoin Árfolyam Alakulása: A Piaci Érték Az TONNE Hálózati Fejlesztések Hatására Emelkedik

A Toncoin (TON) piaci kapitalizációja figyelemre méltó emelkedést tapasztalt, amely jelenleg lenyűgöző 22,17 milliárd USD-n áll. Az iparági szakértők ezt a jelentős növekedést a TON Network fejlesztéseinek és növekvő népszerűségének tulajdonítják, amely a Toncoin-t működtető blokklánc platform.

A keresési eredmények rámutatnak, hogy a Toncoin piaci kapitalizációja exponenciálisan nőtt, augusztus 2023 és április 2024 között lenyűgöző 640%-os növekedést ért el. Ez a kivételes emelkedés a rendkívül versenyképes kriptovaluta piacon a Toncoin robusztus technológiai alapjának, a bővülő partnerségi hálózatának és a platformján fejlesztett decentralizált alkalmazásoknak (dApps) köszönhető.

Miért Érdemes A Rollblock-ba Fektetni a BTC, XRP, BNB és TON Tokenek Helyett?

Míg a Bitcoin (BTC), Ripple (XRP), Binance Coin (BNB) és Toncoin (TON) bikás lendület jeleit mutatják, a Rollblock kivételes potenciált mutat az altcoin piac jelentős zavaró tényezőjévé válására. Az innovatív platformjának és egyedi bevétel-megosztási modelljének köszönhetően a Rollblock célja, hogy újradefiniálja a 450 milliárd dolláros szerencsejáték ipart, így jelentős választássá téve a top kriptovaluták közül a vásárlásra, különösen az előértékesítési piacon. Az elemzők szerint 2024-ben akár 50-szeres nyereséget is elérhet, amit valószínűtlenül látunk a BTC, XRP, BNB vagy TON esetében.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/RollblockBot

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: