2024. június 13., csütörtök
Antal, Anett névnapja

A TRON (TRX) és a Dogecoin (DOGE) ingadozik, a Meme Moguls (MGLS) megmutatja a nyereség lehetőségét

2024-01-23 06:32 | Nézettség: 224
A legjobb kriptoérmék, mint például a TRON és a Dogecoin jövője bizonytalan az iparágban tapasztalt közelmúltbeli ingadozások miatt, amelyek átformálják az irányt.

meme

Figyelemre méltó, hogy mindkét kriptovaluta jelentős áresést vészelt át ebben a hónapban, ami arra késztette a befektetőket, hogy olyan innovatív alternatívákat keressenek, amelyek magas megtérülési lehetőséget rejtenek magukban. Ezen a hangon a Meme Moguls, egy ígéretes új versenyző, felülmúlja ezeket az érméket a 2024-es gyors terjeszkedés érdekében.

A TRON (TRX) ÉME Hamarosan emelkedést láthat

Visszatekintve 2023-ra, a Tron (TRX), a blokkláncra épített legjobb kriptoérme jó évet zárt. Annak ellenére, hogy néhány kudarcot tapasztalt, a TRON token rugalmasságot mutatott, és jól helyreállt.

A közelmúlt eseményei azonban befolyásolják a token árát 2024-ben; nevezetesen, a TRON alapítójának, Justin Sunnak a címe január 3-án 50 millió USDT letétbe helyezett a Binance-ba, a Lookonchain, a láncon belüli adatok forrása szerint.

Ezt a sok kritikát kiváltó lépést követően a TRX értéke meredeken csökkent; január 10-én 0,105 dollárt ért, ami 1,87%-os csökkenést jelez a korábbi 0,109 dolláros ársávhoz képest.

Áringadozása miatt az elemzők továbbra is arra számítanak, hogy a TRON visszaesése folytatódni fog. Ennek eredményeként a szakértők azt jósolják, hogy a következő két hétben a Tron ára tovább csökken, és valószínűleg eléri a 0,101 dollárt. Mivel a TRON jövője kevésbé tűnik ígéretesnek, az elemzők azt tanácsolják a változatosságot kereső befektetőknek, hogy válasszanak olyan alternatívákat, mint a Meme Moguls.

Elérhet-e a Dogecoin (DOGE) új magasságokba, és növekszik az érték?

2013-ban a Dogecoin (DOGE) úttörő memecoinként jelent meg, és rányomta bélyegét a Bitcoin hálózatára. Körülbelül egy évtizeddel később a Dogecoin ára lenyűgöző 0,1058 dollárt ért el 2023 decemberében, amit egy spot Bitcoin ETF bejelentése hajtott végre.

A memecoin azonban ezt követően jelentős hanyatlással szembesült, ami szkepticizmust szült a Bitcoin ETF mém tokenre gyakorolt hatása körül. A cikk írásakor a DOGE CoinMarketCap árelemzése azt mutatja, hogy a Dogecoin heti 11,1%-os és havi 18,5%-os csökkenést tapasztalt.

Január 10-én a Dogecoin (DOGE) értéke 0,08 dollár alá esett, ami felkeltette a befektetők aggodalmát. A piaci statisztikák trendjei azt mutatják, hogy egy kedvező Bitcoin Spot ETF-döntés további csökkenésekhez vezethet.

A visszaesések ellenére a Dogecoin rajongói a piac fellendülését várják a következő napokban. Abban az esetben, ha ez megtörténik, a Dogecoin ára a 0,1 dolláros tartományba eshet.

A Meme Moguls (MGLS) bemutatja nyereségességét, mint a legjobb kriptográfiai befektetést

A Meme Moguls (MGLS) célja, hogy megzavarja a kriptoipart, különösen a memecoin piacot az első mémekkel támogatott tőzsde bevezetésével. A Meme Moguls többek között egy izgalmas játék-nyereség (P2E) funkciót vezet be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyereményeket nyerjenek, miközben játszani a játékot. Célja, hogy utasítsa a résztvevőket arra, hogyan gyűjtsenek nyereséget, és bemutassa a teljes ökoszisztémát, amelyet az MGLS token, annak natív eszköze működtet.

Minden játékos 100 000 dollárral kezd virtuális pénznemben. Használatával portfóliót építhetnek fel, majd kihívások segítségével virtuális nyereségüket készpénzre válthatják. A platform lehetővé teszi a befektetők számára, hogy a portfólió mindössze 20%-át használják fel egy befektetésre.

Az MGLS birtokosai lehetőséget kapnak arra, hogy mogulokká váljanak, és emeljék a játékon belüli helyezésüket, ami után profitálhatnak kereskedési tudásukból, miközben passzív jövedelmet termelhetnek.

Ezenkívül a felhasználóknak be kell fejezniük a feladatokat és a kihívásokat, hogy hozzáférhessenek a felbecsülhetetlen értékű mémelemekhez és exkluzív díjakhoz. Cserélhetnek, vásárolhatnak és eladhatnak játékcuccokat a játékon belüli piacon. A Wealth Leaderboard is elérhető; itt a projekt napi bevételének egy része alapján meghatározott pénzjutalom-alap kerül felosztásra a legjobb 20 mogul között.

A jövőre nézve az MGLS token óriási hasznot kíván nyújtani a befektetőknek. A Meme Moguls ökoszisztéma irányítási jelzőjeként és egy játékon belüli pénznemként szolgál. A projekt most a kezdeti érmekínálati (ICO) fázisban van, ahol az MGLS 0,0036 dollárért kereskedik, és a 4. szakasz előértékesítése rekordidő alatt fogy.

Látogassa meg a Meme Moguls-t

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: