2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

Ali Martinez a Filecoin jelentős áremelkedését prognosztizált, a DecodeJar az LTC árára hatalmas kiugrást tervez, KangaMoon árelőrejelzés

2024-03-29 07:00 | Nézettség: 391
A kriptovaluták hosszú távú pályájáról és a piaci korrekciókról az elemzők elmondják véleményüket.

A népszerű piaci elemző, Ali Martinez a Filecoin (FIL) erősen bullish lépését tervezi, míg DecodeJar, egy másik kriptoelemző a Litecoin (LTC) hosszú távú növekedését 2 ezer dollárra jósolja. Más hírek szerint a KangaMoon (KANG) az egyik legjobban megvásárolható mémérme, mivel több mint 3 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során. Ahogy a piac a bikafuttatássá nő, a KangaMoon várhatóan a mém érmepiac arca lesz.

kangamoon

KangaMoon hatalmas fellendülést tapasztal, miután az előértékesítés elérte a 3 millió dollárt

A Filecoin és a Litecoin potenciális felfutásával a KangaMoon az egyik legnépszerűbb mémérme lesz. A projekt már túljutott az előértékesítés négy szakaszán, a token ára néhány héten belül 0,005 dollárról 0,014 dollárra ugrott. Mivel a korai vásárlók több mint 180%-os megtérülést tettek zsebre, a befektetők most tömegesen halmozzák fel a tokent.

A KangaMoon egy új mémérme-ökoszisztéma kifejlesztésének kreatív ötletével, ahol a mémérme-rajongók interakcióba léphetnek, áthidalja a szakadékot a projektek és a közösség között. Felhasználó-központú közösségként a KangaMoon lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bemutassák képességeiket, szórakozást teremtsenek, és hatalmas jutalmakat szerezzenek. Ezenkívül a platform lehetőséget ad a nézőknek a spekulációra és a nyeremények megszerzésére.

A platform azt is lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy ingyenes KANG tokeneket szerezzenek a projekt promócióját célzó bejegyzések kommentálásával és tweetjei megosztásával. Az előértékesítés jelenlegi 4. szakaszában minden KANG token vásárlás után 10% bónusz jár. Mivel az előértékesítés hamarosan az 5. szakaszba kerül, most van a legjobb alkalom, hogy olcsón csatlakozz.

Bár egy mém érme, a KangaMoon szilárd segédprogramja tökéletes jelzővé teszi a rövid és hosszú távú nyereség érdekében történő befektetéshez. Az NFT-piacot szem előtt tartva, amely a becslések szerint 2024-ben 200 milliárd dollárt ér, a KangaMoon nagyszerű lehetőséget kínál az NFT-vonathoz való csatlakozásra. Mivel a mém érmék piaca az elkövetkező hónapokban jelentős lendületet kap, a KangaMoon 2024-ben 1 dolláron kereskedhet.

Ali Martinez a Filecoin (FIL) terén óriási növekedést tervez

A legjobban jegyzett piaci elemző, Ali Martinez a Filecoin (FIL) növekedését jósolta, és a token jelentős növekedését prognosztizálja a következő hónapokban. Ali Martinez egy szekvenciális TD-t figyelt meg , amely vételi jelzést váltott ki a Filecoin számára, ami jól látható a kereskedési volumen 44%-os ugrásában az elmúlt napokban.

Mivel a token jelenleg 9 dolláron forog, a vezető kriptoelemző úgy véli, hogy a Filecoin árának többet kell tennie, hogy az 50 napos EMA fölé emelkedjen. Úgy vélte, hogy ha a Filecoin túllép ezen az EMA-n, napi négy gyertyatartó emelkedés következhet be, ami 10 dollár fölé emelheti az árat a hónap vége előtt.

A DecodeJar a Litecoint 2 ezer dollárra növelte

Meglepő, de merész előrejelzése szerint egy kriptopiaci elemző, a DecodeJar a Litecoin (LTC) 2000 dolláros kereskedését javasolta a következő hónapokban. A DecodeJar észrevette, hogy a Litecoin a közelmúltban kilépett a 88 dolláros kulcsfontosságú ellenállási trendvonalból, és potenciálisan feljebb léphet, hogy új csúcsokat érjen el.  

Bár az előrejelzés felháborítónak tűnhet, a Litecoin jelenlegi lendülete a jelképes bullish támadásra utal. Bár a Litecoin ára nem feltétlenül éri el a 2 ezer dollárt, a belátható jövőben 500 dollárra kicsinyítheti.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: