2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Arbitrum és Shiba Inu Csökkenő Trendben! Az Új 100x Mém Coin Nagy Játékossá Válik!

2024-06-25 06:00 | Nézettség: 116
Az elmúlt hét bearish jeleket mutatott néhány vezető mémcoin esetében. A Shiba Inu (SHIB) és az Arbitrum (ARB) a legdepressziósabb visszaeséseket tapasztalta, ami nagy eladási nyomást okozott a befektetők körében, tovább erősítve ezek lefelé irányuló ármozgásait.

Azonban a SHIB és ARB piros hete ellenére az új coin, a Raboo folytatja lenyűgöző előértékesítési sikersorozatát és gyorsan növekvő kripto közösségét.

rabbo

Közel 2 millió dolláros Raboo előértékesítéssel és magas profitot biztosító felhasználási esetekkel, amelyek fenntartják a felhasználók érdeklődését és gazdagabbá teszik őket, érthető, miért özönlenek a befektetők a nagy szeletükért.

Shiba Inu Árfolyamteljesítménye Még Mélyebbre Süllyed

Ha a mémcoinok gyenge teljesítményéről van szó, a Shiba Inu árfolyammozgása vezeti a mezőnyt ebben a hónapban. A mémcoin három hónapos mélypontra zuhant, és a medvék nagy ütést mértek a Shiba Inu árfolyamára. A Shiba Inu befektetők egyre nagyobb nyomás alatt állnak, hogy eladják, mivel az árfolyam csökken. Az nyitott érdeklődés a Shiba Inu iránt is jelentős visszaesést mutatott, több mint 50%-kal csökkent 73 millió dollárról 34 millió dollárra az elmúlt hét során.

Ez azt jelzi, hogy a befektetők visszavonulnak egykori király mémcoin tartásaiktól, és valószínűleg jobb magas profitot ígérő lehetőségeket keresnek.

Az Arbitrum Árfolyam Feloldása és Pumpálása Bearishre Fordul

A Coin Market Cap szerint az Arbitrum 11,18%-kal csökkent az elmúlt héten, amely egybeesett a Wintermute koordinált pumpálási erőfeszítésével és az Arbitrum feloldási token eseményével.

Egy héttel az ARB feloldási token esemény előtt a Wintermute három nagy ARB token mennyiséget helyezett el a Binance-on, összesen több mint 12 millió dollár értékben. Ez piaci felháborodást okozott, a kripto elemzők árfolyamcsökkenést jósoltak az ARB tokenek számára a következő hetekben. Valóban, azóta az ARB tokenek árfolyama folyamatos csökkenést mutatott.

A június 16-i árfolyam feloldási esemény, amely 92,3 millió ARB token kibocsátásával járt, szintén szerepet játszott a token csökkenésében, mivel az ilyen nagy token feloldási események általában volatilisabb piacot és eladási nyomást eredményeznek a kereskedők körében.

Ahogy ezek a bearish jelek egyre nagyobb lendületet vesznek, az Arbitrum befektetők az új nagy játékos, a Raboo felé fordulnak a magas profit reményében.

Az AI Mémcoin, a Raboo Nagy Játékos a Nagy Profitokért

Ahogy a Shiba Inu és az Arbitrum a mélybe zuhan, a Raboo viharos gyorsasággal hódítja meg a mémcoin piacot, és az elemzők előrejelzései szerint 2024 legnagyobb AI mémcoinja lesz. Az elemzők előrejelzése szerint a Raboo 233%-kal növekedhet az előértékesítés során és 100x profitot hozhat a token kibocsátása után.

A Raboo egy új AI mémcoin, amely célja egy erős közösség építése a mém rajongók számára a social-fi, meme-fi és blockchain ötvözésével. Így működik:

A "Post-to-Earn" modell lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy $RABT tokeneket keressenek a legjobb mémek készítésével és közzétételével. A Post-to-Earn modell egy élénk önszabályozó mém ökoszisztémát is elősegít, amelyben a felhasználókat folyamatosan arra ösztönzik, hogy fejlesszék mémkészítő képességeiket.

A felhasználók tartalmat posztolhatnak a Raboo Post-to-Earn platformján keresztül, ahol csak a legjobb mémeket hozhatják létre és tehetik közzé. A Post-to-Earn modell egy élénk önszabályozó mém ökoszisztémát is elősegít, amelyben a felhasználókat folyamatosan arra ösztönzik, hogy fejlesszék mémkészítő képességeiket. A Raboo generatív AI funkciója, a Rabooscan, közösségi média platformokon keres izgalmas tartalmakat és friss, szórakoztató AI által generált mémeket készít. Ez különösen izgalmas, mivel egy 135 millió dolláros $RABT token jutalomalap vár a felhasználókra, és nem kell várniuk a kibocsátás utánig, hogy elkezdjék keresni ezeket a jutalmakat.

Következtetés

Ahogy a Raboo fokozatosan megszilárdítja helyét az új piac nagy játékosaként, a befektetők kiaknázják annak potenciálját. Miután közel 2 millió dollárt gyűjtött össze és 135 millió dolláros $RABT token jutalomalapot kínált tartalmadért, elképzelheted az izgalmat és elégedettséget, amit a projektben való részvétel nyújt.

Jelenleg 0,0048 dolláron juthatsz $RABT tokenekhez az előértékesítés 4. szakaszában.

Vegyél részt a Raboo előértékesítésén itt

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: