2022. augusztus 9., kedd
Emőd névnapja

Az Auchan beruház a jövőbe: Új életet ad a ruháknak

2022-03-17 10:06 | Nézettség: 262
Március közepétől újabb forradalmi lépést tesz az Auchan a fenntarthatóság felé, hiszen új esélyt ad a jó minőségű használt ruháknak. A vállalat nagyon következetesen építkezik ezen a területen, így például a közelmúltban újabb környezetbarát csomagolóeszközökkel szélesítette portfólióját, most pedig Új Élet by Auchan néven használt ruhadarabok értékesítésébe kezd. Ezzel a lépéssel a túlzott mennyiségű ruhagyártás környezetszennyező hatása ellen kívánnak fellépni.

Az Új Élet by Auchan kollekció darabjainak árai 600 forinttól kezdődnek és 3300 forintig terjednek. 

A használt ruhák értékesítése március 16-án indul hét Auchan áruházban: Budaörsön, Debrecenben, Dunakeszin, Székesfehérváron, Miskolcon, Csepelen és Maglódon.

A second hand darabokat – akárcsak az újakat – ízlésesen elrendezve találhatjuk meg a ruhaosztályon.

A választék széles és minőségi, a baba- és gyerekruháktól kezdve a női és férfi ruházatig minden megtalálható lesz. Összesen 160 márka minőségi termékei közül lehet majd válogatni.

A gondosan ellenőrzött, átválogatott, jó állapotú ruhák alapos fertőtlenítés után egyenként csomagolva, címkézve érkeznek és felakasztva kerülnek majd ki az áruházakba.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=pRoQvYxfPXY

„A textilipar óriási terhelést jelent a környezetünkre. Az Auchan elkötelezett a fenntartható működés iránt, folyamatosan azon dolgozunk, hogy lépésről lépésre haladjunk ebbe az irányba, miközben vásárlóinkat is hasonló gondolkodásra ösztönözzük. Egy újabb állomáshoz érkeztünk most, és bízunk benne, hogy a vásárlóink közül is egyre többen döntenek amellett, hogy új esélyt adnak egy jó állapotú, és nem utolsó sorban kedvező árú, használt ruhadarabnak. Ezért hoztuk létre az Új Élet by Auchan kollekciót”