2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Az elemző 200%-os növekedést jósol a FLOKI számára, a befektetők nagy érdeklődést mutatnak az APORK és a Shiba Inu iránt

2024-06-11 07:32 | Nézettség: 102
A FLOKI közelmúltbeli 200%-os növekedési becslése jól mutatja, hogy az előrejelzések hogyan tudják megragadni a piac érdeklődését a kiszámíthatatlan kriptovilágban.

A befektetők nagyon érdeklődnek ezen előrejelzés iránt, és izgatottak a Shiba Inu és az Angry Pepe Fork kapcsán is. Ezek a memecoinok hangsúlyozzák, mennyire dinamikusak és kiszámíthatatlanok a kriptovaluta befektetések, gyakran közösségi érzelmek és spekulatív lelkesedés által hajtva.

floki

Az egyik legjobb memecoin befektetés az Angry Pepe Fork

A Solanán alapuló Angry Pepe Fork memecoin a lázadóknak és törvényen kívülieknek szól, akik unják a status quo-t. Míg más zombi memecoinok káoszt okoznak, az Angry Pepe Fork rendet és lehetőséget hoz az új „Conquer To Earn” rendszerével. Ahogy az APORK hadsereg több zombi memecoinot hódít meg a staking révén, mindenki profitál, és az éves százalékos hozam (APY) növekszik.

Az izgalom már az előértékesítés alatt kezdődik, amikor az APORK hadsereg elkezdhet keresni. A staking portálon három lekötési időszak áll rendelkezésre a különböző elkötelezettségi szintekhez: 30 nap kezdőknek, 60 nap tapasztalt játékosoknak és 90 nap tapasztalt játékosoknak, akik készen állnak arra, hogy vezető szerepet vállaljanak és jelentős pénzt keressenek. Az APY mértéke a staking poolban minden egyes csatával nő, amelyet az APORK hadsereg nyer a zombi memecoinok ellen.

Már most is nyilvánvaló, hogy az elemzők izgatottak az APORK potenciálja miatt. 400%-os áremelkedést jósolnak az előértékesítés végére, és a növekedés még lenyűgözőbb lesz, ha az APORK nagy tőzsdéken is listázásra kerül. Egyes elemzők úgy vélik, hogy az APORK, a következő 100-szoros Solana memecoin, képes forradalmasítani a memecoin piacot.

A MemeFi robbanásszerű növekedésének titka az Angry Pepe Fork forradalmi „Conquer To Earn” rendszere, amely új magasságokba emeli a platformot és példátlan ütemben vonzza az új felhasználókat. Az első előértékesítési szakasz jelenleg él, a tokenek ára mindössze 0,014 dollár. Továbbá, ez a memecoin projekt nagyon érdekes lehet számodra, ha rajongsz az Angry Pepe Frogért, vagy ha lemaradtál a natív Pepe Coin korai szakaszáról.

FLOKI árelőrejelzés

A legfrissebb FLOKI árelőrejelzés szerint a FLOKI ára várhatóan 226,46%-kal emelkedik és eléri a 0,000919 dollárt 2024. július 8-ig. Eközben a technikai mutatók azt jelzik, hogy a hangulat jelenleg semleges. Az elmúlt 30 napban a FLOKI 17/30 (57%) zöld napot rögzített és 18,33%-os áringadozást. A FLOKI előrejelzés azt mutatja, hogy ez egy kiváló időpont a meme coin vásárlására.

A FLOKI történelmi ármozgásai és a BTC felezési ciklusai alapján a 2025-ös évre becsült éves minimális FLOKI ár előrejelzés 0,000282 dollár. Várhatóan a FLOKI ára az elkövetkező évben 0,001323 dollárra fog emelkedni. Jelenleg a meme coin 2025-ös árelőrejelzése 0,000282 dollár a legalacsonyabb és 0,001323 dollár a legmagasabb értéken. Ha a FLOKI eléri a magasabb árfolyami célt, a FLOKI értéke 2025-re 378,40%-kal növekedhet a jelenlegi árfolyamához képest.

Shiba Inu kereskedési volumene megugrik

A kripto közösség jelentős tagjai hangsúlyozták a Shiba Inu dominanciáját és minőségét. Legutóbb Justin Drake, az Ethereum kutatója megjegyezte, hogy a Shiba Inu piaci kapitalizációja meghaladja a becsült 10 milliárd dolláros összértéket, amely az összes Solana-alapú memecoin összértéke. Eközben a Shiba Inu piaci kapitalizációja 7,11%-kal csökkent, így elérte a 13,74 milliárd dollárt.

Drake hangsúlyozta, hogy a Shiba Inu értéke és befolyása nem hasonlítható a Solana blokkláncon lévő memecoinokhoz, ezáltal erősítve a Shiba Inu domináns pozícióját a piacon. Továbbá, a Shiba Inu kereskedési volumene is több mint 90%-kal megugrott, így elérte a 806,24 millió dollárt.

Felpumpálhat 100-szorosára az Angry Pepe Fork?

Az Angry Pepe Fork piaci kapitalizációja mindössze 26,6 millió dollár, ami nagyon kevés a memecoin piacon lévő sok más coinhoz képest. Ez azt jelenti, hogy az APORK ára jelentősen emelkedhet kevesebb új finanszírozással, ami jelentős előny. A szakértők szerint ez lehetővé teszi a memecoin értékének 100-szoros növekedését a következő hónapokban, így az egyik legjobb memecoin befektetéssé válhat.

Látogasson el az Angry Pepe Fork előértékesítésre

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: