2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Az Elemzők Ezt Az Új Kriptót A Shiba Inu (SHIB) Utódjának Tippelik Ebben A Bika Piacban, 10,000x Potenciállal

2024-06-24 07:50 | Nézettség: 105
Ahogy közeledik a bika piac, a befektetők elsősorban azokra a top kriptókra összpontosítanak, amelyek hatalmas bevételt hozhatnak.

Az elemzők ugyanakkor tanulmányozzák a piacot, hogy azonosítsák a bullish potenciállal rendelkező top kriptókat. A piaci trendek elemzése alapján, neves kripto szakértők a Rollblock tokent a közelgő bika piac Shiba Inujának tippelik.

rollblock

A Rollblock nem csupán egy kriptó token; ez egy projekt, amely a 450 milliárd dolláros játék-piac állandó problémáit kívánja megoldani. Az elemzők úgy vélik, hogy az RBLK token hamarosan hatalmas elfogadásnak örvendhet, és az egyik legjobb kriptónak tartják, amelybe júniusban érdemes befektetni.

A Rollblock Token 10,000-szeres rallyra van kilátásban

Míg a Shiba Inu volt a piac beszédtémája a 2021-es bika piacon, az elemzők a Rollblockot támogatják, hogy hasonló rallyt hajtson végre a közelgő bika piacon. Így a token akár 10,000x növekedést is elérhet az elkövetkező hónapokban. Eközben, ahogy a kripto piac a medvékkel küzdött, a Rollblock natív token, az RBLK ára folyamatosan emelkedett, az early bird vásárlók 40%-os ROI-t értek el, így az egyik legjobb befektetési lehetőséggé vált.

Az előértékesítés harmadik szakaszában a token ára 0,014 dollár. Eddig több mint 3,000 ember regisztrált az ökoszisztémában. Ennek eredményeként több mint 11 millió tokent értékesítettek és több mint 820,000 dollárt gyűjtöttek össze. Az ökoszisztéma valutájaként az RBLK az elsődleges eszköz, amellyel jutalmakat, pénzvisszatérítéseket stb. osztanak ki. Emellett a felhasználók stakingelhetik a tokent jutalomért, fiat valutákra vagy más kriptókra válthatják át.

Különösen figyelemre méltó, hogy az ökoszisztéma interaktívnak van tervezve. Lényegében a Rollblock csapat egy sor társadalmi tevékenységet fog indítani, amelyek előnyösek lesznek a felhasználók számára. A folyamatban lévő EURO verseny során a Rollblock 20,000 dolláros ajándékokat tervez, amelyeket azokkal osztanak meg, akik pontos játék előrejelzéseket tesznek. Egyes felhasználók akár 300 dollárt is kaphatnak minden játék előrejelzésért.

Eközben a Rollblock támogatja az anonimitást, így KYC-re nincs szükség az ökoszisztémában. A felhasználóknak csak egy e-mailre van szükségük a regisztrációhoz, hogy több mint 150 játékot fedezhessenek fel. A Rollblocknál a transzparencia, a biztonság és a skálázhatóság kérdéseit innovatív blokklánc technológiával oldják meg. A jövőben AI fogadási eszközök csatlakoztatását is tervezik, így az RBLK az egyik legjobb kriptó, amibe érdemes most befektetni.

Shiba Inu Árfolyam Helyreállásra Vár, Ahogy Egy Bálna 6,6 Millió Dollár Értékű SHIB Tokent Vásárolt

A legutóbbi piaci korrekció után a Shiba Inu, egy decentralizált, közösség által vezetett valuta, helyreállásra vár, miután 24 órán belül 4%-os növekedést ért el. A CoinMarketCap adatai szerint a Shiba Inu piaci kapitalizációja enyhe növekedést mutat, ami rallyt idézhet elő. Bár a Shiba Inu piaci hangulata továbbra is bearish, a befektetők optimisták egy hamarosan bekövetkező visszapattanás kapcsán.

Eközben a Lookonchain adatai szerint egy okos bálna 353,83 milliárd SHIB tokent, azaz 6,6 millió dollár értékben vont ki a Binance-ból. Ennek eredményeként a bálna most 838,7 milliárd SHIB tokent tart, több mint 15 millió dollár értékben. Bár a Shiba Inu a 50 napos és a 200 napos EMA alatt kereskedik, a kriptoelemzők hamarosan rallyt jósolnak. Így a legtöbb Shiba Inu árjóslat szerint az árfolyam visszatérhet a 0,000035 dolláros szinthez. Ez teszi az egyik legjobb kriptóvá, amelyet érdemes felhalmozni a bika piac előtt.

Fedezd Fel a Rollblock (RBLK) Előértékesítés Izgalmas Lehetőségeit Ma!

Weboldal: Rollblock Előértékesítés

Közösségi Média: Rollblock 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában