2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

Az Ethereum (ETH) Dencun Upgrade életbe lép, a Binance kiadja az USDC-margined DOGE Futures-t, a Pullix (PLX) indulásra készül

2024-01-22 08:19 | Nézettség: 221
Az Ethereum Dencun Upgrade január 17-én indult.

pullix

Eközben a Binance USDC-háttérrel rendelkező DOGE Futures-t is felveszi termékkínálatába, hogy több kereskedőt vonzzon. Másrészt a Pullix, a legnépszerűbb kriptokártya 2024 első negyedévében készül elindítani a tőzsdét. 

Az Ethereum (ETH) Dencun Upgrade élőben indul

Megérkezett a Goerli teszthálózatára a régóta várt Dencun frissítés az Ethereumhoz (ETH). Érdekes módon a Dencun frissítés egy "proto-danksharding" néven ismert módosítást tartalmaz. 

A frissítés célja a 2. réteg tranzakciós költségeinek csökkentése. Tim Beiko, az Ethereum Alapítvány közösségi menedzsere Twitteren írt a frissítésről , amely január 17-én indult az Ethereum Goerli tesztneten. Sajnos megjegyezte, hogy a részvétel nagyon alacsony volt. 

A frissítés következő része január 31-én fog megtörténni a Sepolia testneten. Mindeközben az Ethereum árfolyama pozitívan reagált a hírre. Az alt érme 8,0%-ot emelkedett a heti grafikonon, miközben 2355,79 dolláros mélypontról 2698,43 dollárra emelkedett.

Dogecoin (DOGE): A Binance bemutatja az USDC-margined DOGE Futures-t

A Binance Futures, a Binance határidős platformja új bejelentése nagy feltűnést keltett a mémérmeközösségben. A közlemény szerint a Binance Futures USD Coin-margined Dogecoin (DOGE) határidős ügyleteket kíván piacra dobni.

A csúcstőzsdén kiderült, hogy a cél az, hogy javítsák a kereskedők tapasztalatait, és több befektetési lehetőséget biztosítsanak a felhasználóknak. Január 18-tól a befektetők USD Coinnal fedezett Dogecoin határidős ügyletekkel kereskedhetnek. Ezenkívül a felhasználók akár 75-szörös tőkeáttételt is élvezhetnek.

Eközben a Dogecoin árfolyama 0,07717 és 0,08728 dollár között mozog a 7 napos árdiagramon. A mém érme 3,3%-kal nőtt az elmúlt héten. A közelmúltban megjelent DOGE határidős ügyletekkel az elemzők a Dogecoin árfolyamát tekintik, hogy hamarosan újra teszteljék a 0,1 dolláros árszintet.

A Pullix (PLX) hatalmas tapadást ér el az indulás előtt

A Pullix (PLX) a legjobb kriptográfiai eszközként vonzza a befektetőket, különösen azért, mert ára 0,04 dollárról 0,08 dollárra duplájára nőtt az első negyedévi bevezetése előtt. A központosított és decentralizált rendszerek előnyeit ötvöző közelgő csere natív tokenje. 

Ez azt jelenti, hogy a befektetők az eszközök széles skálája közül választhatnak. Eközben a PLX token a csere fontos része. A befektetőknek szükségük van a PLX tokenre a platformon való kereskedéshez. Emellett az innovatív „Trade-to-Earn” funkciót is támogatja.

A PLX-tulajdonosok megkapják a platform napi nyereségének egy részét, így állandó passzív bevételi forrást biztosítanak. A Pullix ezzel nem ér véget; olyan előnyöket is biztosít a tokentulajdonosok számára, mint például az alacsonyabb kereskedési díjak. Már közel 75 millió PLX token kelt el.

A befektetés korai alkalmazói 100%-os megtérülést értek el. A PLX alt érme jelenlegi ára 0,08 dollár. A Pullix PLX kriptovalutáját jelentős, ellenőrzött tőzsdéken jegyzik majd. Piaci elemzők előrejelzése szerint a Pullix értéke 50-szeresére fog emelkedni, amint közeleg a bevezetési dátum.

Záró gondolatok

Az indulás után a Pullix reméli, hogy integrálódhat olyan jól ismert kriptovaluta projektekkel, mint a Dogecoin és az Ethereum. Következésképpen az előértékesítés nagy sikert aratott. A debütálás után az elemzők a Pullix ötvenszeres növekedésére számítanak.

 Látogassa meg Pullixet

 Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: