2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

Az évértékelő előtt a megafonosok nem voltak olyan beszédesek, mint a közösségi médiában - Rémálom, mondta Orbán Viktor a 2024-es év indulásáról

2024-02-18 15:38 | Nézettség: 429
Szokás szerint évet értékelt Orbán Viktor, azonban a körülmények lényegesen eltértek az egy évvel korábbi évértékelőtől. Egyrész a köztársasági elnök lemondása és "K. Endre" ügy kezelése a kormányoldalon komoly kihívást jelent a szakemebereknek. Magyar Péter Partizán interjúja pedig még nem tudható, hogy milyen bombákat aktivált.

Mindenesetre a kormányfő meglehetősen keveset, mondhatni semmit nem kommunikált az elmúlt hetekben a közösségi csatornákon, helyette a Megafon nagyágyúi szórták tele a Facebookot kissé egysíkú véleményükkel.

Miután az évértékelőre az ellenzéki sajtó képviselőit helyhiányra hivatkozva nem engedték be, így az újságírók az eseményre érkezőket próbálták kérdezni több kevesebb sikerrel. A közösségi médiában szószátyár megafonosok közül például egy sem volt képes nyilatkozatra, véleménynyilvánításra egy olyan témában, melyről a Facebookon számtalan videót tettek közzé, akár Novák lemondása gondolunk, akár Magyar Péter kapcsán.

A 444 is megszólaltatott pár politikust és újságírót a rendezvényre érkezők közül. Nézzük!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=wUvtBo5lyoA