2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Az új MiCA keretrendszer a nagy bankokat sürgeti a DeFi piacra lépésre; a KANG, SHIB, WIF, STX és ICP profitálhat ebből

2024-05-15 08:19 | Nézettség: 67
A közelmúltban a Kriptoeszközökre Vonatkozó Szabályozás (MiCA) egy új keretrendszert adott ki, amely szerint a nagy bankok beléphetnek a DeFi piacra, és ezáltal bonyolíthatják a megfelelést más natív kriptoplatformok számára. Ugyanakkor a MiCA állítása rámutat az intézményi részvétel potenciális növekedésére a szélesebb kriptopiacon.

Ha ez a helyzet, a nagy bankok belépése a DeFi térbe potenciálisan növelheti a decentralizált pénzügyek (DeFi) mainstream elfogadottságát, ami fokozott figyelmet hozhat néhány jelenleg piacon lévő egyedi DeFi érmének.

DeFi

Az új trendeknek megfelelően néhány kriptovaluta is profitálhat a DeFi piacra és azon túl is érkező figyelemből, még a mémérmék is. Ezek az érmék a KangaMoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), Stacks (STX), Dogwifhat (WIF) és az Internet Computer (ICP).

KangaMoon (KANG) - A Legújabb Mémérme Kiemelkedő Potenciállal a Mémérmék Között

A bónusz szakaszában már több mint 6 670 510,029 dollárt gyűjtött össze, így kétségtelenül a KangaMoon (KANG) az a mémérme, amelyet figyelni kell a lehetséges meteorszerű siker érdekében, amikor végül ebben a negyedévben megjelenik az első szintű tőzsdéken. A KangaMoon eddigi rekordjai mellett több mint 23 000 regisztrált tagot is sikerült vonzania, köztük több mint 6 000 KANG tulajdonost.

De miről is szól valójában a KangaMoon? A mémérme projekt kiemelkedik a tömegből azzal, hogy egyesíti a SocialFi és a GameFi P2E (Play-to-Earn) elemeit, ami jelentős változást hozhat a mémérmék piacán. Jelenleg a KangaMoon az egyik legforróbb előértékesítési érme a mémérmék piacán, és már most azt jósolják, hogy az év végéig akár 1 dollárig is emelkedhet az ára.

Bár eddig a KangaMoon több mint 400%-ot emelkedett az előértékesítés első szakaszában elért 0,005 dolláros kezdeti árához képest, jelenleg 0,025 dollárért árulják. Mivel kezdetektől felülmúlta a várakozásokat, az elemzők azt jósolják, hogy a KANG token potenciálisan akár 1000%-os megtérülést is hozhat a felhasználóknak, amint debütál a DeFi piacon.

Jelenleg a KangaMoon továbbra is nagy lendületben van, és a momentum közel sem látszik csillapodni. A támogatók részt vesznek a közösségi média ösztönző programjában, ahol ingyenes $KANG tokeneket kapnak a Kangamoon posztjainak megosztásáért és kommentálásáért. Eközben a platform nemrégiben együttműködött a RaidSharkBot-tal, hogy izgalmas raid kihívásokkal növelje az elfogadottságot—a közösségi elköteleződési stratégia, amely új magasságokba emelheti a KangaMoon-t.

Shiba Inu (SHIB) a Shibariummal: A Végső Mémérme a DOGE Után

A Dogecoin (az eredeti mémérme) után nyugodtan mondhatjuk, hogy a Shiba Inu (SHIB) a második legismertebb és legbefolyásosabb mémérme a kriptovilágban. A 2021 májusában indult Shiba Inu további támogatást kapott Elon Musktól tweetek és nyilvánosság révén, ami jelentősen megnövelte a SHIB token körüli szenzációt. Ez a népszerűség nemcsak a Shiba Inu-t repítette a reflektorfénybe, hanem utat nyitott más mémérme projektek számára is.

A Shiba Inu egyik legérdekesebb jellemzője a Shibarium nevű platformja. Ez a platform pozitívan befolyásolta a Shiba Inu növekedését, mivel csökkenti a költségeket és gyorsítja a tranzakciókat a Shiba Inu hálózatán.

A közelmúltban a Shibarium figyelemre méltó mérföldkövet ért el, napi 1 millió tranzakcióval büszkélkedve. Ez az eredmény tükrözi, mennyire fontos szerepet játszik a Shibarium a Shiba Inu hálózat hatékonyságának növelésében. A kereskedéshez rendelkezésre álló nagy kínálattal ez a mémérme biztosan ki tudja használni az intézményi részvétel növekedésének előnyeit a kriptóban.

Stacks (STX): Az egyik Legjobb 1. Réteg Blokklánc

Mint a blokklánc-innováció egyik vezető kriptovalutája, a Stacks (STX) nemcsak kibővíti a Bitcoin funkcióit okosszerződésekkel, hanem azt is célul tűzte ki, hogy az év végére elérje a 10 dolláros értékelést, szemben a jelenlegi 2 dolláros értékével.

A Bitcoin biztonságos hálózatára építve a Stacks biztosítja az eszközök és alkalmazások integritását és megbízhatóságát, ezzel pozicionálva magát a decentralizált pénzügyek (DeFi) és az okosszerződések élvonalában. Mint 1. réteg blokklánc és a Web 3 egyik legfontosabb DeFi érméje, a Stacks pozitív hatást gyakorol a blokklánc jövőjére.

Előre tekintve, a Stacks árfolyamának alakulása nagymértékben függ majd a blokklánc közösség általi elfogadástól és különféle technológiai ökoszisztémákba való zökkenőmentes integrációjától. Az SEC jóváhagyása mellett a tokenkibocsátásra, a Stacks folytatja az innovációt, amely potenciálisan megszilárdítja pozícióját és relevanciáját a blokklánc térben.

Dogwifhat (WIF) Lehet az Év Új Trendi Mémérméje

A megszokott módon a mémérméket gyakran az internetes szenzáció, például a közösségi média és az erős online közösségi támogatás hajtja. A Dogwifhat (WIF) egy olyan mémérme, amely lenyűgöző piaci teljesítményt ért el az online jelenlét és a növekvő befektetői hangulat hatására.

Annak ellenére, hogy viszonylag kis piaci kapitalizációval rendelkezik, a WIF natív token figyelmet kapott jelentős árnövekedéséért, amelyet több egyedi jellemző is támogatott. Ezek közé tartozik a játékos téma egy „valódi kutya kalappal” mémmel, a gyors és alacsony költségű tranzakciók Solana blokklánc alapja, valamint az erős közösségi elköteleződés.

Ezek a tényezők hozzájárulnak a Dogwifhat csillaghoz való felemelkedéséhez, különösen mivel most az egyik legvonzóbb mémérmének tartják a befektetők körében. Végső soron a token hatalmas növekedési potenciállal és volatilitással rendelkezik a szélesebb altcoin piacon.

Az Internet Computer (ICP) Lehet a Kriptovaluta Jövője

Az első websebességű és webszolgáltatási nyilvános blokklánc létrehozására szolgáló kriptovaluta platformként az Internet Computer (ICP) tokennek több mint elég potenciálja van ahhoz, hogy átlépje a jelenlegi kriptopiaci mélypontot és az egyik legjobb DeFi érmévé váljon.

Míg a Bitcoin digitális gazdagságot teremt, az Ethereum lehetőséget biztosít okosszerződések, DeFi és NFT felfedezésére, az Internet Computer hálózat a következő nagy innováció a sorban, mivel az okosszerződés számítást egy teljesen új szintre emeli. Blokklánc hálózatként az Internet Computer villámgyorsan kezeli az okosszerződés számításokat, kezeli az adatok tárolását és erős szoftverkeretet kínál a fejlesztők számára.

Az olyan fejlett funkciókkal, mint az Internet Identity (IID) és az ügyes Chain Key Technology és Network Nervous System (NNS), az Internet Computer potenciálisan további intézményi érdeklődést biztosíthat idén, tovább megszilárdítva helyét a legjobb DeFi érmék között.

Képes Lehet a KangaMoon a Legnagyobb Piaci Kapitalizációjú Mémérmévé Válni?

A KangaMoon (KANG) valószínűleg nem éri el a legnagyobb piaci kapitalizációjú mémérme státuszát a már jól bejáratott mémérmék, mint a Dogecoin és a Pepe miatt, de ennek a lehetősége egyáltalán nem kizárt.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

..

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideolIsta.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: