2023. december 1., péntek
Elza névnapja

Azonnal megbánta...viszont a kamera mindent felvett!

2023-05-26 20:05 | Nézettség: 231
Amikor épp most szedtétek ki a telefonodat a szennyvíz csatornából, ahova azelőtt esett be, de ekkor megcsúszik a kezedben, és vissza is zuhan... Amikor felveszed a vadiúj fehér nadrágod és cipőd, de a járdán sétálva egy autó felcsapja rád az összes sarat az útról... Vagy éppen mikor nem figyelsz és véletlen kidobod a főnyereményt érő kaparóssorsjegyet, ezzel elveszítve a mesés díjat.

Vannak sajnos olyan balszerencsés helyzetek, amik bárkivel előfordulhatnak, sőt ma kifejezetten olyan helyzeteket nézünk meg, amikor az érintettek teljes mértékben hozzájárultak balszerencséjükhöz. Az instant karma , vagyis az azonnali karma mindig lecsap, így érdemes óvatosnak lenni.

Ki az, akinek nem volt még soha rossz napja? Természetesen mindenki átélt már balszerencsés helyzeteket, azonban a mai videóban egy olyan izgalmas és vicces válogatást hoztam el nektek, ahol a nevetés garantált.

Az ember, aki leejtette a telefonját 10 emelet magasról? Így kell rögtönzött iPhone törésteszt-et végezni, "profi" körülmények között :'D Vagy az ember, aki a segway-ét a folyóba ejtette?

Rengeteg vicces klippet láthatunk szerintem ma is!

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=ibVGLmEMKkQ