2024. február 29., csütörtök
névnapja

Babakelengye lista - melyek az igazán fontos dolgok

2023-07-25 15:01 | Nézettség: 729
Szponzorált tartalom
Minden kismama esetében eljön az a pillanat, amikor elkezdi végiggondolni, hogy mi mindenre lesz szüksége a születendő babának. Ez a babakelengye lista összeállításának időszaka, mely izgalmas és varázslatos időszak, hiszen a babakelengye-lista összeállítása, a babaholmik beszerzése nemcsak elengedhetetlen, de egyben a baba érkezésére való hangolódást is segíti.

Az Édes Kisbabám csatorna Babváró videók sorozatában Naszáli Dóra, gyarkorlott anyuka osztja meg tapasztalatait a témáról, elmeséli hogyan állította össze a saját listáját, és mi volt később hasznos, és mi volt felesleges. 

Egy jó babakelengye lista tartalmazza a legfontosabb holmikat a babának és a kismamának, melyeket már a szülés előtt érdemes beszerezni és összekészíteni. A szükséges dolgokat érdemes tematikusan összeválogatni, ezzel is segítve a beszerzést. Az alábbi kategóriákban érdemes gondolkodni:

  1. ruhaneműk
  2. felszerelés
  3. babaápolás

Érdemes a listát tovább is bontani, aszerint, hogy  már a szülés előtt be kell szerezni, hogy ne kelljen kapkodni miután megszületett a baba, vagy ráérünk a szülés után vásárólni mert csak pár hét esetleh hónap múlva lesz rá szükség. 

A kész listánkat a végén mutassuk meg már tapasztalt anyukáknak, vagy akár nézzük meg az alábbi videót, hogy került-e rá olyan dolog, amit mi lekesen beleírtunk, azonban a tapasztalt anyukák szerint nincs rá szükség. Ezzel időt és pénzt is sporolhatunk.

Nézzétek, meg az alábbi videót, melyből sok információt kaphattók a babakelengye listával kapcsolatban.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=7dhECkaBI-k