2022. szeptember 28., szerda
Vencel névnapja

"Bekapja a kukimat, mint egy szkubisznekket" - Nem jött be a Scooby Doo a rajongóknak, Alee a süllyesztő szélére került?

2022-08-13 12:11 | Nézettség: 1566
Új zeneszámmal jelentkezett Alee a legutóbbi X-Faktor győztes, mely komoly negatív visszajelzéseket generált a rajongók oldaláról. Már a szám címe, a Szkubisznekk is meglepő, a szám szövege pedig egyszerűen primitív és vulgáris. Alee imidzséhez eddig is hozzátartozott a különcség, az el nem fogadottság, és hogy mindenki elmehet a "sóhivatalba", akinek nem tetszik amit csinál, de ezzel a számmal most a saját rajongói közül sokakat megbotránkoztatott. A visszajelzéseket olvasva többen már a sülyesztőt emlegetik, ahogy sok már Megasztár győztes is pár sikeres szám után eltűnt.

A szám szövegét olvasva tényleg az az ember érzése és a kommentelőké is, hogy az egy másik Alee. Bár a műfaj megengedi a vulgaritást és a szexualitást is a szövegben, de ez itt primitívséggel és egyszerűséggel találkozik. A kommentelők nem kimélik az ifjú sztárt, a néhány biztató és pozitív hozzászóláson kívül döntően negatív, cinikus és sajnálkozó bejegyzéssel találkozhatunk. Sokan kérik vissza a régi Allet-t.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=A_-dCyvTero

 A szám szövege a Youtube csatornán a videó alatt megtalálható.