2023. március 31., péntek
Árpád névnapja

Egy 4,5 milliós cipőt elloptak a Balazs Kicks üzletből: 300 ezer forint a nyomravezetői díj

2023-03-06 18:59 | Nézettség: 149
Pachert Balázs üzletéből elloptak a hétvégén egy 4,5 millió forintért árult Louis Vuitton Nike Air Force-t. Az elkövetőkről felvétel készült, egészen jól kivehetőek a vonásaik, nyomravezetői díj jár annak, aki bejelentést tesz a kilétükről. A Cápák között befektetői előtt is bemutatkozó cipős zsenigyerek, Pachert Balázs üzletéből elloptak a hétvégén egy 4,5 millió forintért árult Louis Vuitton Nike Air Force-t, ezt: Természetesen az értékes sneakert zárható vitrinben őrizték, ami azért volt épp nyitva, mert 1 perccel korábban próbált onnan egy vásárló. Az elkövetőkről felvétel készült, egészen jól kivehetőek a vonásaik, Balázs 300 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít kézre keríteni őket. Természetesen a rendőrséget is értesítették, akik vettek ujjlenyomatot és DNS mintát is.

Pachert Balázs, avagy Balázs Kicks 19 éves korára eljutott oda, amiről a legtöbben csak álmodnak.

Saját cipőboltja van, saját webshoppal. Főként egyedi, kis szériás Nike és Adidas cipőket árul, ezek legtöbbször 100 ezer forint körül indulnak, de vannak több milliós cipők is.

Mi kell ahhoz, hogy valaki ilyen fiatalon elérje az álmát? Kitartás? Szerencse? Jó marketing érzék?

Az üzletünkbe Gáspár Laci látogatott el. Az X-Faktor egyik legnépszerűbb mentora a műsorral ellentétben most nem énekesekre, hanem cipőkre tette le a voksát. De vajon melyikre?

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=ZKGtp5gxn5w