2024. február 25., vasárnap
Géza névnapja

Egy kutya minden nap metróval jár, majd egy férfi követi őt, és rájön az okára. Hihetetlen, de igaz történet!

2023-03-14 21:31 | Nézettség: 507
Egy kutya minden nap tömegközlekedéssel járt Istambulban. Miért járt tömegközlekedéssel Istambulban egy Golden Retriever keverék kutya? Milyen oka volt az Istambulban tömegközlekedést használó kutyának arra, hogy ilyen szokatlan módon bejárja a várost?

Istambulban tömegközlekedést használta Böji, de miért?

Boji az Isztambuli metró egyik rendszeres utasa volt. Az állatot először 2018-ban vették észre a Yenikapi metróállomáson, és azóta több alkalommal is látott a metrón való utazás közben. Boji egy Golden Retriever keverék, és a metrón való utazása közben mindig csendben és nyugodtan viselkedett. A metró utasai és a személyzet is nagyon megszerették, és sokan készítettek róla fotókat és videókat.

Amikor először felbukkant a metrón, az állat megijedt és nem akart leszállni a szerelvényről, de a személyzet segített neki, és azóta is rendszeresen utazik a metrón. Az állat tulajdonosáról nem sok információ áll rendelkezésre, de az állat barátságos és szeretetteljes viselkedése alapján azt lehet gondolni, hogy nagyon jól gondoskodnak róla.

Boji nagyon népszerű lett az Isztambuli metró utasai között, és az állat azóta is élményt nyújt azoknak, akik találkoznak vele az utazás során. A metró személyzete is nagyon figyelmes vele, és gondoskodnak arról, hogy az állat biztonságosan utazzon. Az állatnak nincs külön engedélye a metró használatához, de az Isztambuli tömegközlekedési szolgáltató, az Istanbul Metro Inc. azt állítja, hogy az állat utazása nem okoz problémát vagy kellemetlenséget a többi utasnak.

Boji története sok ember számára inspiráló, és a közösségi médián is nagy visszhangot kapott. Az állat egy olyan példával szolgál, hogy az állatok is képesek alkalmazkodni az emberek világához, és hogy a kölcsönös szeretet és tisztelet az emberek és az állatok között létrehozhat egy nagyon szoros kapcsolatot.

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=kqVGiwQyD2Y