2024. június 23., vasárnap
Zoltán névnapja

Ennyit keres Szoboszlai Dominik a Liverpoolnál

2023-07-04 09:38 | Nézettség: 505
Szoboszlai Dominik hivatalosan is a Liverpool játékosa lett, nem kevesebb mint 70 millió euróért. A Football Insider szerint Szoboszlai Dominik évi 7,8 millió fontot keres az Liverpoolhoz történő átigazolás után. Ami 3,4 milliárd forintnak felel meg. amivel a 8. legjobban kereső focista lett a Liverpoolnál. Üdvözöljük ebben a videóban, ahol a világ legnépszerűbb focistáiról fogunk beszélni! Előttünk van egy kivételes csoport, akik a labdarúgás csúcsán állnak, és minden korábbinál nagyobb figyelmet kapnak. Cristiano Ronaldo és Lionel Messi, az ikonikus rivalizálásukkal átírták a futball történelmét, miközben Neymar, a tehetség és kreativitás mestere a pályán. Ismerkedjünk meg Kylian Mbappé gyorsaságával és Mohamed Salah gólképességével, míg Antoine Griezmann és Kevin De Bruyne az összpontosítás és a precíz játék képviselői.

A legnépszerűbb focisták a világon jelentős összegeket keresnek a játékukért és a reklámszerződéseikért.

Lássuk tehát, hogyan formálják a pályán mutatott teljesítményükkel és a jól megérdemelt jövedelmeikkel a jelen és a jövő labdarúgását!

 1. Cristiano Ronaldo: 2021-ben a Forbes magazin szerint Cristiano Ronaldo volt a legjobban kereső futballista, akinek a bevételei évente körülbelül 120 millió dollárt (108 millió eurót) tettek ki a fizetéséből és a különböző reklámszerződésekből.
 2. Lionel Messi: Messi hasonlóan jelentős összeget keres. A Forbes 2021-es listája szerint Messi éves bevételei mintegy 110 millió dollár (99 millió euró) volt, beleértve a fizetését és a reklámszerződéseit.
 3. Neymar: Neymar, a brazil válogatott és a Paris Saint-Germain játékosa szintén nagyon jól keres. A Forbes 2021-es becslése szerint Neymar éves jövedelme körülbelül 95 millió dollár (85 millió euró) volt.
 4. Mohamed Salah: Az egyiptomi válogatott és a Liverpool támadója, aki a Liverpoolban elért sikerei és góljai révén jelentős bevételre tesz szert.
 5. Paul Pogba: A francia középpályás a Manchester United játékosa, és számos reklámszerződést is kötött.
 6. Antoine Griezmann: A francia támadó a Barcelona játékosa, és a francia válogatott tagja. Nagy népszerűsége révén jelentős bevételre tesz szert.
 7. Kevin De Bruyne: A belga középpályás a Manchester City játékosa, aki kiemelkedő fizetéssel rendelkezik a klubnál elért sikereiért.
 8. Robert Lewandowski: A lengyel csatár a Bayern München játékosa, és a gólok számával kiemelkedik. Ő is jelentős összegeket keres a játékával.
 9. Harry Kane: Az angol válogatott csatár a Tottenham Hotspur játékosa, és az angol Premier League egyik legjobban kereső játékosa.
 10. Sergio Ramos: A spanyol válogatott és a Paris Saint-Germain védője, aki hosszú évekig a Real Madridban játszott és jelentős fizetéssel rendelkezik.
 11. Eden Hazard: A belga válogatott és a Real Madrid támadója, aki a Chelsea-ben elért sikereiért jelentős összeget keresett.
 12. Gareth Bale: A walesi válogatott és a Real Madrid támadója, aki korábban a Tottenham Hotspurban is játszott. Jelentős fizetéssel rendelkezik és számos reklámszerződést is kötött.

Azonban itt van egy becslés a 15 legnépszerűbb futballista fizetéseiről a 2021-es Forbes listája alapján:

 1. Cristiano Ronaldo: 120 millió dollár
 2. Lionel Messi: 110 millió dollár
 3. Neymar: 95 millió dollár
 4. Kylian Mbappé: 42 millió dollár
 5. Mohamed Salah: 37 millió dollár
 6. Paul Pogba: 34 millió dollár
 7. Antoine Griezmann: 33 millió dollár
 8. Gareth Bale: 29 millió dollár
 9. Robert Lewandowski: 28 millió dollár
 10. David De Gea: 27 millió dollár
 11. Sergio Ramos: 26.5 millió dollár
 12. Raheem Sterling: 26 millió dollár
 13. Karim Benzema: 25.5 millió dollár
 14. Eden Hazard: 25.5 millió dollár
 15. Luis Suárez: 23 millió dollár

Ezek csak becslések, és a konkrét fizetési adatok és jövedelmek változhatnak az idő múlásával. Fontos megjegyezni, hogy ezek a jövedelmek a fizetésükből és a reklámszerződéseikből származó bevételeket foglalják magukba.

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/shorts/Yg5WUehCjfc