2024. Április 18., csütörtök
Andrea névnapja

Fehér árnyékról énekel Tandi Flóra

2023-08-27 18:24 | Nézettség: 549
Fehér Árnyék címmel jelent meg Tandi Flóra új száma, mely egy mélyen romantikus hangvételű történetet mesél el, mely a szerelem és vágyakozás érzéseit öleli át.

A szöveg főszereplője emlékezik egy fontos pillanatra, amely örökre meghatározta életüket, és ahol a kiválasztottság érzését élték át. A két személy közötti kapcsolat mély, hiszen együtt nőttek fel, és sok jó élményt osztoztak meg. A dalban gyakran visszatér a vágy a nagy utazásra, de egyelőre csak a pihenésre és játékra van szükségük, míg újra találkoznak.

A szövegben a másik személyt fehér árnyékként képzelik el, aki mindig velük van, követi és támogatja őket. A versszakokban megjelennek olyan emlékek, mint a széllel való versengés, ami rámutat arra, hogy bár kihívásokba is belefutnak, a szerelem mindig felülkerekedik. Az utazások és kalandok után újra előtérbe kerül a vágy és várakozás, miközben a közös jövő reményét hordozzák.

A dal végén a hiány és a távolság érzése érzelmi mélységgel kerül bemutatásra, miközben megjelenik a hit abban, hogy a másik személy jelen van a szívben. A dalszöveg intenzív érzelmi tartalmat hordoz, és a szerelem, emlékek és vágy érzéseit fejezi ki egy romantikus kontextusban.

Tandi Flóráról

Tandi Flora a szegedi Király-König Péter Zeneiskolában találkozott a zenével, majd 2009-től Miklósa Erika világhírű operaénekesnő mentorálta. A kapcsolatuk mély barátsággá vált, közös koncerteken lépnek fel, ahol könnyed és operai elemek is megszólalnak. 2013-ban bemutatkozó albuma, a "Premier", melyet Lara Fabiannak ajánlott, sikert aratott és Fonogram-jelölést kapott. Flora a MKB Bank Kiválóságok Klubjában is részt vett 2013-ban.

2016-ban Flora és Miklósa Erika közösen kampányt indított a nők elleni erőszak ellen. Az "Az a perc" című duett és hozzá tartozó videoklip nemzetközi visszhangot keltett. 2017-ben második nagylemeze, a "Flow" jelent meg, mely különleges zenei motívumokkal köti össze a dalokat.

Flora nemzetközi szinten is képviseli a magyar zenét, Indiától Európáig turnézik.

Hallgasd meg Flóra legújabb dalát és nézd meg a csodálatos videóklippet!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=UNPImX1picg