2024. május 30., csütörtök
Zsanett, Janka névnapja

Felfedezték a rák ellenszerét! Minimum 70 ráktípus ellen hatékony! Remény sok millió embernek!

2023-08-28 23:45 | Nézettség: 963
Fedezd fel a rák legújabb ellenfélét! Ősi fehérjék, új remények! Amerikai kutatók elképesztő áttörést értek el a rákellenes kutatásban. Az AOH1996 nevű gyógyszer célzottan pusztítja el a rákos sejteket anélkül, hogy az egészséges sejteket károsítaná. Fedezd fel ezt az izgalmas felfedezést, amely a rák kezelésének új korszakát nyithatja meg. Nézd meg a videót, hogy betekintést nyerj a forradalmi gyógyszer fejlesztésének kulisszatitkaiba és a kutatás eredményeibe!

Megtalálták a RÁK elleni gyógyszert! 🧬🦠🧪🧫

Forradalmi Felfedezés: Az AOH1996 Rákellenes Gyógyszer

Amerikai tudósok áttörő eredményt értek el a rák elleni harcban, létrehozva egy olyan kísérleti rákellenes gyógyszert, az AOH1996-ot, amely minden eddiginél hatékonyabban célozza meg a rákos daganatokat. Ez a forradalmi felfedezés a Los Angeles-i Hope of City Hospital húsz éves kutatásának eredményeként született meg, és nagy reményeket ébreszt a rákos betegek kezelése terén.

🧬🦠🧪🧫

Az AOH1996 nevű gyógyszer egy olyan fehérjét céloz meg, amely kulcsszerepet játszik a rákos sejtek növekedésében és szaporodásában. Korábban ezt a fehérjét, a proliferáló sejtmagi antigént (PCNA), kezelhetetlennek gondolták. Azonban a kutatók felfedezték, hogy a PCNA olyan változást mutat a rákos sejtekben, amely lehetővé teszi egy olyan gyógyszer tervezését, amely kizárólag a PCNA formáját célozza meg a rákos sejtekben.

Dr. Linda Malkas professzor, a gyógyszer egyik fejlesztője, a PCNA-t egy nagy repülőtéri terminálcsomópontnak hasonlította, amely több kilépőkapuval rendelkezik. Az AOH1996 azonban pontosan ezt a repülőtéri csomópontot célozza meg a rákos sejtekben, ezáltal pontosan határolva a hatását.

🧬🦠🧪🧫

A gyógyszert laboratóriumi körülmények között 70 különböző rákos sejten tesztelték, beleértve a prosztata, petefészek és méhnyak rákos sejtjeit is. Minden esetben hatékonynak bizonyult a daganatok ellen.

Az AOH1996 hatékonyságát embereken is tesztelik a klinikai vizsgálatokban. Az Egyesült Államokban a gyógyszer fejlesztése során először egereken és kutyákon vizsgálták a hatását, majd a humán vizsgálatok előfeltételeként az emberekkel is elvégezték a teszteket. Az eddigi eredmények kijelentik, hogy az AOH1996 kizárólag a rákos sejteket célozza meg, érintetlenül hagyva az egészséges sejteket.

A rákellenes kutatások terén ez a felfedezés óriási előrelépést jelent. A célzott terápiák és a személyre szabott kezelések lehetőségei egyre bővülnek, és ezek a fejlesztések hatalmas hatással lehetnek a rákos betegek életminőségére és túlélési esélyeire.

Az AOH1996 rákellenes gyógyszer felfedezése új reményt és lehetőséget hozhat a rákos betegek millióinak, és a jövőbeni rákgyógyítás személyre szabottabb és hatékonyabb módon valósulhat meg.

🧬🦠🧪🧫


Megnézem a videót
Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=M0nO4OElXXE