2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

Gert Van Lagen elemző bikapiaci jóslata. AI ár-előrejelzést készített, a Shiba Inu és a KangaMoon továbbra is a legnépszerűbb mémérmék

2024-02-25 09:06 | Nézettség: 263
A tapasztalt elemző, Gert Van Lagen merész jóslatot készített.

kangamoon

AI (FET) előrejelzés, amely megváltoztatta a gondolkozást. Eközben a Shiba Inu (SHIB) és a KangaMoon (KANG) a legnépszerűbb mémérmék, amelyeket érdemes megnézni. Bár a SHIB egy már bevált kriptográfia, a KANG a 2. szakasz előértékesítési sztárja, amely 2024-ben a következő 100-szoros mémérmét jelenti. Nézzük meg, miért.

Gert Van Lagen: A jóslata, hogy az AI ára 500%-kal emelkedhet

Gert Van Lagen kriptoelemző a közelmúltban bullish Fetch.AI (FET) árat jósolt. Új tweetje szerint ez az altcoin hamarosan elérheti az 5,5 dollárt, ami közel 500%-os emelkedést jelent jelenlegi árához képest. Ami a Fetch.AI ármozgását illeti, csak az elmúlt héten 0,67 dollárról 0,98 dollárra ugrott. Piaci kapitalizációja ez idő alatt 561 millió dollárról 821 millió dollárra nőtt.

Az altcoin technikai elemzése is bullish képet sejtet. Például a Fetch.AI most 100 és 200 napos EMA felett kereskedik. Továbbá 28 műszaki jelzőfény zölden villog. Emiatt a szakértők azt jósolják, hogy a Fetch.AI 1,29 dolláron fog kereskedni 2024 második negyedévében.

Shiba Inu (SHIB): Új ERC404 frissítések

A Shiba Inu (SHIB) közösség nyüzsög, miután a vezető fejlesztő, Kaal Dhairya megosztott egy rejtélyes frissítést, amely pontosan azt tartalmazza, amire vártak: az NFT SHEboshit. Ez egy ERC404 szabvány, és ez az első alkalom, hogy a projekt az eredeti ERC20-on kívüli tokent adott ki.

Ez a blogbejegyzés azt is bejelentette, hogy a SHEboshi-k számát 12 000-ről 20 000-re emeli. Dhairya szerint ez megerősíti Shiba Inu pozícióját a DeFi térben. Ez a Shiba Inu hír egy bullish rallyt is kiválthat.

Ennek a mémérmének az értéke 0,0000091 és 0,000009461 dollár között ingadozott az elmúlt 30 napban. Piaci kapitalizációja 5,35 milliárd dollárról 5,57 milliárd dollárra nőtt ebben az időszakban. Ennek a mémérmének a technikai elemzése is bullish jeleket mutat, mivel a SHIB 50 és 100 napos EMA felett kereskedik. Az elemzők 2024 második negyedévében 0,000014 dolláros szivattyút jósolnak.

KangaMoon (KANG) : Az egyik legjobb új mém érme

A legtöbb mémérmével szemben a KangaMoon (KANG) valami újat hoz – a hasznosságot. A közelgő KangaMoon play-to-earn (P2E) játék játékon belüli pénznemeként a KANG értékessé válik minden olyan játékos számára, aki csatákban vesz részt, és eközben kriptográfiai jutalmakat szerez.

A KANG zsetontulajdonosok nézhetik és fogadhatnak mások küzdelmeit, interaktív réteget adva a projekthez. Ezenkívül a KangaMoon heti, negyedéves és havi kihívásokat kínál minden KANG tulajdonosnak. A kihívások megnyerésével a felhasználók extra tokeneket és játékon belüli tárgyakat szereznek, amelyeket eladhatnak a KangaMoon piacon.

Ez a mémérme már nagy figyelmet kapott az előértékesítés 2. szakaszában, amely éppen most kezdődött, és már úton van, hogy 100 000 dollárt gyűjtsön, mivel egy KANG mindössze 0,0075 dollárba kerül. Ez 50%-os növekedést jelent a kikiáltási árhoz képest. Miközben a KangaMoon beállítja magát a Tier-1 CEX-tőzsdére 2024 második negyedévében, az elemzők 1000%-os emelkedést feltételeznek.

Ha érdekli ez a mém érmepiacot bomlasztó, regisztráljon alább, és 15% bónuszt kap minden vásárlás után.

A KangaMoon felülmúlja a Fetch.AI-t és a Shiba Inut?

A mindössze 7,5 millió dolláros piaci kapitalizációval a KangaMoon gyorsabban fog növekedni, mint a Shiba Inu és a Fetch.AI. Más szóval, a KANG-nak kevesebb pénzre van szüksége a következő lépéshez. A segédfunkciók és a tokenomika tökéletes vihara teszi a KangaMoont szilárd versenyzővé, hogy felülmúljon más mémérméket.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: