2024. Április 20., szombat
Konrád, Tivadar névnapja

Hálószobai ágyából adott interjút Robbie Williams

2023-01-26 21:27 | Nézettség: 380
Nem akármilyen interjúélményben volt része a Slágerlista műsorvezetőjének, Kisónak, aki ezúttal Robbie Williams-et faggathatta. Robbie Williams nemrég jelentette be, hogy hat év kihagyás után visszatér a színpadra és egy hatalmas turnéval örvendezteti meg a rajongókat, amelynek budapesti állomása 2023. március 14-én lesz.

Két legenda egy színpadon: Robbie Williams új premierjében egy fekete-fehér cicával énekel
 
 
Vadonatúj dallal jelentkezik Robbie Williams, méghozzá a méltán híres cica, a csintalan fekete-fehér Felix új hangjaként. Az It's Great to Be a Cat című szerzeményt saját macskái inspirálták.
 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=uCE1qEP5KCo

2022-ben két új cica, Elvis és Priscilla érkezett Robbie Williams családjába, akik azonnal elbűvölték az énekest játékosságukkal. Így saját macskái, valamint a mindenki által jól ismert, csintalan fekete-fehér Felix cica huncutságából ihletet merítve készítette új slágerét.
 
„Nincs több zsákbamacska, én vagyok Felix új hangja. Régóta rajongok a cicákért, sok macskabarátom volt az évek során, és miután saját otthonomban is tanulmányoztam rosszalkodó, huncut viselkedésüket, magabiztosan állíthatom: a cicaélet tényleg klassz!” – mondta az énekes.
 
A világsztár új, It's Great to Be a Cat című szerzeménye a PURINA európai reklámkampánya keretében debütál. Az énekes színészi tehetségét is megcsillogtatja a dalhoz tartozó videóklipben, melyben a híres cicával, Felixszel tűnik fel: a vicces filmben végigkövethetjük csintalan párosukat, ahogy közös premierjükre készülődnek. A klipben Robbie Williamsnek csak a másodhegedűs szerepe jut, miközben megpróbálja rögzíteni fülbemászó dalát a zenekarral.
 
A Purina Magyarország YouTube csatornáján január 25-én 18 órakor debütáló új dal ragyogó pontossággal mutatja be, hogyan élvezik az életet házi kedvenceink, csakúgy, mint a márka furfangos Felixe.