2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Három éllovas a következő közelgő rally során, az egyik már 290%-ot emelkedett

2024-05-13 07:00 | Nézettség: 80
Az Ethereum Classic (ETC) egyre nagyobb terjeszkedést mutat, mivel az emberek az optimista árfolyammozgás után egyre nagyobb érdeklődést mutatnak a projekt iránt. Emellett a Chainlink (LINK) is jelentős lendületet ért el ökoszisztémájának bővítésében, mivel az AbyssWorld integrálta VRF technológiáját a Linea platformon.

Mindkét projekt iránt egyre nagyobb az érdeklődés, így nyilvánvaló, hogy hamarosan altcoin rally várható. Eközben a KangaMoon (KANG) jelentős nyertesnek bizonyult, és 400%-ot emelkedett az elmúlt kereskedési időszakok során. Most elemezzük mindhárom altcoin árfolyamát, hogy eldöntsük, melyik a legjobb kriptovaluta befektetésre.

Chainlink kriptó árfolyam elemzés

Az Ethereum Classic (ETC) 55%-ot nőtt az év eleje óta, és elérheti a 37,96 dollárt

Az Ethereum Classic (ETC) domináns a diagramokon, különösen mivel 55%-os emelkedést ért el év eleje óta. Az Ethereum Classic kriptovaluta X (Twitter) oldala nemrégiben közzétette a nyilvános végpontok listáját, ami tovább ösztönözheti a technológia alkalmazását.

Most az Ethereum Classic árfolyamának újból meg kell szereznie az optimista figyelmet, hogy tovább emelkedhessen. Az RSI és MACD adatok szerint ez a kilátás nagyon is valószínű. Az előrejelzések szerint az Ethereum Classic ára 2024 negyedik negyedévének végére 37,96 dollár lehet. Ennek eredményeként az ETC-t az egyik legjobb kriptovalutának tartják, amit érdemes most vásárolni.

Az AbyssWorld integrálta a Chainlink (LINK) VRF technológiáját - Az ár elérheti a 20,35 dollárt

A Chainlink (LINK) szintén pozitív maradt a diagramokon, év eleje óta 108%-ot emelkedett, és ezzel az iparág egyik domináns szereplőjévé vált. Nemrégiben a ChainlinkBUILD tagja, az AbyssWorld integrálta a VRF technológiát a Linea platformon.

Ez átlátható véletlenszerűséget biztosít a kincsesláda-nyitási rendszerben a projektben, és tovább növelheti az érdeklődést a Chainlink kriptovaluta iránt. A Chainlink árfolyamát tekintve a kriptovaluta minden mutatójában domináns és pozitív tendenciát mutat. Ilyen növekedési ütemben a Chainlink ára 20,35 dollár lehet az előrejelzések szerint, így jelenleg az egyik legjobb befektetésre ajánlott érme.

A KangaMoon (KANG) akár 5000%-os növekedést is elérhet az egyedi Social-Fi integrációnak köszönhetően

A KangaMoon (KANG) a kriptoiparban zavaró erőként jelent meg, és tapasztalt és új kriptokereskedők, valamint mémérme-rajongók körében is lelkesedést váltott ki. Ez a stratégiai kombináció egy erős Social-Fi keretrendszerrel a közösségi részvételre összpontosít.

Ezen felül túllép a hagyományos mémérmék korlátain egy átfogó Play-to-Earn (P2E) ökoszisztéma bevezetésével, amely lebilincselő világot kínál a felhasználóknak a játékmenet és a tanulási lehetőségek terén. Az egyedi megközelítés révén átvehetik egy karakter irányítását, akivel izgalmas tornákon és csatákban vehetnek részt KANG tokenek és NFT-k gyűjtéséért.

Jelenleg több mint 20 000 felhasználója van, és az előértékesítés során több mint 6,6 millió dollárt gyűjtöttek össze. Ilyen növekedési ütemben a KangaMoon előértékesítése valószínűleg meghaladja a 7 millió dollárt, mivel a gazdag funkciókészlete hozzájárult a kriptovaluta meteorszerű értéknövekedéséhez, a KANG ára 0,005 dollárról 0,025 dollárra emelkedett. Az iparági szakértők szerint a KANG akár 5000%-os áremelkedést is tapasztalhat a 2024 második negyedévének második felére tervezett hivatalos megjelenést követően.

Összegzés

Miközben az Ethereum Classic és a Chainlink erős optimista tendenciákat mutatnak, a KangaMoon jelentős értéknövekedést érhet el, és uralhatja a diagramokat a közelgő kriptorally során. A társadalmi interakcióra, P2E elemekre és jutalmakra fókuszálva megelőzheti versenytársait, és az egyik legmagasabb megtérülésű kriptovalutává válhat 2024-ben. Ezek a tényezők teszik a legjobb befektetésre alkalmas kriptovalutává.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram-közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: