2022. december 4., vasárnap
Barbara, Borbála névnapja

Hobo a napfény városában ad jótékonysági koncertet!

2022-10-26 21:06 | Nézettség: 673
Szegeden lép fel jótékonysági koncerten Hobo, azaz Földes László. A HOBO 77 címmel a Szeged Első Lion Club által szervezett koncert november 28-án hétfőn lesz látható a szegedi Belvárosi Moziban.

A Szeged Első Lions Club több mint tíz éve rendez jótéknysági koncerteket, minden évben a neves fellépőket hívnak meg jótékonysági rendezvényükre, melynek bevételeiből  Szeged és Szeged környéki rászorulókat támogatnak. Sajnos a koronavírus-járvány alatt megszakadt ez a szép sorozat, de  dr. Szeri István elnök - aki a klubot is alapította 2001-ben - mostani második elnőksége alatt újraindította ezt a hagyományt és az ideí évben újra lesz jótékonységi koncert a klub szervezésében. 

A koncert bevételéből az Elszalasztott 1000 év Közhasznú Egyesületet támogatják a szegedi oroszlánok, mely egyesület a társadalom perifériáján élő szegény szegedi családok segítésével foglalkozik. Mindenki aki jegyet vásárol hozzájárul a nemes cél megvalósuilásához! 

A koncertre jegyet váltani a Belvárosi Mozi pénztárában vagy a belvarosimozi.hu oldalán lehetséges, melyek 8.000 Ft-os áron kaphatók.

A koncertig pedig hallgassátok meg a Hobo Blues Band Nem lehet két hazád! című számát!
 

 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=kVPhZB54X20