2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Hogyan kezeljük a babaruhákat! Játsz és nyerj az Édes Kisbabámmal!

2023-07-26 15:27 | Nézettség: 836
Szponzorált tartalom
Lehet-e a többi ruhával együtt mosni a babaruhákat? Tudod, hogy mire érdemes odafigyelni a babaruhák mosásánál? Hogyan tisztíthatod ki a foltokat, milyen mosószert lehet használni? Tutti Anna, a Lovela Baby védőnője mindenre megadja a választ.

Egy kisbaba sok örömet és vidám pillanatot hoz a család számára, ugyanakkor sok kihívást és kérdést is. Az Édes Kisbabán csatorna egy izgalmas podcastban járja körbe azt a témát, hogy hogyan kell mosni és kezelni a babaruhákat. A videót megtekintve sok hasznos tanáccsal és információval lehetsz gazdagabb, sőt könnyedén tudsz  majd válaszolni egy az oldal által indított nyereményjáték kérdésére is.

A kismamák körében gyakori kérdés, hogy mivel mossák, öblítsék a baba ágyneműjét, ruháit és puha játékait. Az is gyakran felmerül, hogy a tényleg kell-e vasalni a gyerekruhákat  és a gyerkőc hány éves koráig? Tutti Anna védőnő minden kérdésetekre választ ad Okosan a ház körül című Babaváró videóban: Amenyiben részt veszel a nyereményjátékban, egy LORELLI SZOPTATÓS PÁRNÁT nyerhetsz. Nézd meg a videót!

A videó alatt megtalálod a nyereményjáték részleteit és a kérdést is!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=oUIyfwFGJkc

Hány hónapos korig kell vasalni a babaruhákat? Tudod már a választ az alábbi kérdésre? A nyereményjáték részleteit a képre kattintva  tudod megtekinteni!

Nyereményjáték