2023. március 31., péntek
Árpád névnapja

Húsvéti tojás és díszek vintage stílusban

2023-03-01 09:37 | Nézettség: 106
Hamarosan itt a húsvét és nem lehet idejében elkezdeni a készülődést, így ma megnézhetsz egy különleges technikát, amellyel egyedi ajándékot tudsz készíteni a húsvétkor hozzád látogatóknak. Dekorálhatod a lakásod, házad az decoupage vagy vintage technikával készült húsvéti díszekkel, tojásokkal. Trendi kreatív ötleteket sajátíthatsz el és környezetedet ünnepivé teheted. Decoupage, DIY ötletek, trendi kiegészítők és egyéb dekorációs technikák bemutatása.

Milyen a vintage stílus?

A vintage stílus általában az 1920-as és 1980-as évek közötti időszakok divatját és stílusát idézi.

Ez az időszak azért is fontos, mert számos jelentős társadalmi és kulturális változás történt, és ezek mind hatással voltak az öltözködésre és a stílusra is.

Ezzel a technikával díszítették közvetlen környezetüket is, amit ma sokan kedvelnek.

A vintage stílus:

Mgában foglalja az olyan klasszikus darabokat, mint a bőrdzsekik, farmerek, nadrágkosztümök és fehérneműruhák, de ide tartoznak a retró minták is, mint például a virágminták, az állatminták és a geometriai formák.

A vintage stílus nagyon sokoldalú lehet, és lehetővé teszi a személyes stílus és ízlés kifejezését is. Azonban, hogy az összhatás harmonikus legyen, fontos, hogy az összeállításban figyelembe vegyük az anyagokat, a mintákat, a színeket és a kiegészítőket is.

A vintage stílusban gyakran találkozhatunk régi, antik ékszerekkel, táska és cipő kiegészítőkkel, ami egy további réteget ad az összhatáshoz.

A decoupage technika:

Egy művészeti technika, amely során különböző mintákat, képeket és szövegeket helyeznek át egy felületre. Általában papíralapú anyagokat használnak, például szalvétákat, de lehetnek fényképek, kivágott képek vagy akár textilanyagok is.

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=NW9arunPHL0

A hozzávalók megvásárolhatóak a www.re-kreativ.hu webáruházban.