2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Így szedtük zsákszámra az ukránok szemetét a Tiszából | Németh Kornél

2024-06-03 23:13 | Nézettség: 106
Ebben a videóban Németh Kornél csatornája mutatja be hogy takarítottak a Tiszát, és bármilyen meglepő, mindeközben kiválóan szórakoztak. Jó hangulatban szedték fel annak a rengeteg szemétnek egy aprócska részét, amelyet hazánk második legnagyobb folyója hoz be Magyarországra, főként Ukrajnából.

A videó készítőjének szavai:

"Nem vagyok egy hatalmas környezetvédő, erre következtethettek akár abból is, hogy egy 24 éves, dízel kombival járok. Ellenben van egy határ, amit egyszerűen nem tudom, hogy miért lépnek át emberek, ez pedig a szemetelés, illegális hulladéklerakás. A prágaihoz hasonló, kulisszák mögötti videóval készültem most nektek, újabb érdekes kaland ez egy újságíró naplójából.

A legújabb videómban a Kia Magyarország rendezvényére látogatunk, ahol a Tiszai PET kupa csapata egy kiváló hangulatú, ám még annál is tanulságosabb rendezvénnyel készült a meghívottaknak: szemetet szedni mentünk a Tisza-tó eldugott zugaiba, ahová a folyó lerakja a főként Ukrajnából érkező PET palack áradatot. Ha kíváncsi vagy, hogy miként kerül ide ez a szemét, hogyan szedik össze, illetve mi készül belőle a végén, akkor mindenképp megéri az idődet ez a tartalom."

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=rRy_YkjCe44 | Beküldő neve: Németh Kornél